Следвайте ни

Люта ревност в 7/8! Нели Петкова заби ножа на Слави СНИМКА

viber icon

Преди 2 години и половина бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” Нели Петкова стана майка на малкия Даниел, но пази в тайна бащата на сина си и избягва да говори за него. 

За разлика от повечето си колежки, 36-годишната певица не изнася никаква информация за личния си живот и не публикува снимки от семейния архив в социалните мрежи. Нели не се появи на нито едно публично събитие с него, обяснявайки, че любимият й не обича светската суета. Оказва се, че певицата има основателна причина да го крие. 

Американецът Джералд Грийн е финансист, 

занимава се с телевизия и продуцентство и е с около 20 години по-възрастен от Нели. След 11 години брак с българка и две деца, Джеф зарязал семейството си, развел се и заживял с певицата. Заради мистерията, в която бе обвила бащата на рожбата си,  след раждането на Даниел в столичната клиника „Надежда” на 15 август 2017 г, плъзнаха най-различни версии. Според едни бившата беквокалистка станала самотна майка, според други таткото бил семеен. Някои дори заподозряха, че Нели тайно е родила наследник на бившия си работодател Слави Трифонов, с когото имали любовна авантюра. Никой от познатите на певицата не е виждал американецът Джералд, с когото Нели имала връзка в продължение на 4 г.

 

 

Джеф се влюбил в нея по време на неин гастрол в Щатите преди 4 години. 

Там общи познати ги представили един на друг, те изпитали симпатии, но не се влюбили от пръв поглед. Известно време се срещали само като приятели, опознали се, харесали се и любовта дошла. Джеф делял времето си между родината си и нашата страна. Нели също пътувала до САЩ.

Заради разликата във възрастта им певицата не искала да предизвиква коментари, че връзката й е по сметка. „Двамата с него имаме съвършено различни интереси, но намираме начин да сме заедно въпреки всички ангажименти. Той е търпелив и успява да уравновеси моя буен темперамент. В същото време е много забавен - шегува се с мен и не ме оставя да се взема на сериозно”, разкрива певицата. 

Заради пандемията от коронавирус семейството се е изолирало в София. В социалните мрежи чужденецът често публикува снимки от пустите улици на столицата и недоволства от мръсния въздух. Джеф редовно следял нивото на фините прахови частици и съветвал своите приятели в чужбина да не посещават България през зимата, когато въздухът е най-мръсен, пише "Уикенд".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (14)

СПЕЦИАЛИСТ

СПЕЦИАЛИСТ

28.04.2020 | 15:37

ТОЯ В ЕФИР ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ ОТ НАПЪВАНЕ И ВСЕ ПАК СИ МИСЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ

Отговори
2 1
Към " Марица "

Към " Марица "

28.04.2020 | 09:13

Тъпотия сте ссички драскачи от Марица. Абре Вие друсате ли се.

Отговори
6 1
Майка Ти е баба Вуна

Майка Ти е баба Вуна

28.04.2020 | 10:08

,,Сички,, знаят , че ,,Кавала Слави,, е комплексар за това се е обградил от послушни - сценаристи тип - Крепостни СЕЛЯНИ , провинциални свирачи и певачки = сбирщина от Цинизъм и Чалга !

Отговори
5 3
Дончо

Дончо

27.04.2020 | 17:57

Оф, Слави, Слави, има ли певица, която да не ти беше любовница? Или балеринка? Направо отвратително, да спиш с подчинените си!

Отговори
9 5
Стоян

Стоян

27.04.2020 | 15:17

Забелязвам постянните поръчкови нападки срещу Слави,ама още малко ви остава!Колкото по бързо глупаците осъзнаят,че само той може да ни помогне,толкова по добре!

Отговори
14 17
Дунав

Дунав

27.04.2020 | 14:16

Достатъчно е човек да прочете заглавието и веднага разбира ,че е на Марица.И мяма защо да си губи времето да чете по-надолу.

Отговори
10 6
Към ,,Марица"

Към ,,Марица"

27.04.2020 | 09:39

Изданието Марица цензурира негативните коментари към себе си. Това няма да помогне на мнението на читателите към вас

Отговори
11 10
Към ,,Марица"

Към ,,Марица"

27.04.2020 | 09:37

Не ви хареса коментара ми към вас, така ли... Затова ли не го публикувате. Пак ще го кажа: само некадърните журналисти разчитат на ,,сензационните " си заглавия да им вдигнат читаемостта. Да създавате погрешни впечатления у читателите, е похват само на най-долните папарашки жълтури. Срам сте за професията.

Отговори
18 24
Към ,,Марица"

Към ,,Марица"

27.04.2020 | 09:29

Вие, редакторите, сте виновни. Как ви идват на ума най-,,сензационните" отвратителни заглавия. Нищо общо със забиване на нож в гърба на Слави няма във вашият материал. Да оставяте такива впечатления у читателите е грозен трик, към който прибягват некадърните журналисти. Заради такива заглавия спрях да чета новините ви. Срам сте за професията, да разчитате това да ви вдигне читаемостта. Иска ми се да ви кажа още много неща, но не си струва да хабя времето си... Държите се като най-долен папарашкки жълтур! Не ви прави чест ...

Отговори
26 6
Льольо

Льольо

27.04.2020 | 07:47

Та какво е накривила Нели на Слави?

Отговори
20 1
Към ,,Марица"

Към ,,Марица"

27.04.2020 | 09:42

Не искат да публикуват негативният ми коментар към изданието. Некадърните редактори цензурират изказването ми, защото ги наричам срам за професията

Отговори
13 1
Към ,,Марица"

Към ,,Марица"

27.04.2020 | 09:48

Ааха, излезе коментарът ми. Мислех, че не го публикуват заради цензура, но те просто бавно реагират. Да, добре, но това не променя мнението ми към изданието. Отвратително и заглавия... И това е практика при вас!

Отговори
12 2
жълта помия

жълта помия

26.04.2020 | 20:25

На тоя ръб не знам какво му е харесала,но е типичния американец-грозен. Детето им е взело всичко от него,цялата грозота! Язък че тя е толкова красива,а се е събрала с такъв чукундур!

Отговори
23 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?