Следвайте ни

Люта обида: Деси Банова се отрече от миналото си, бълва огън и жупел

viber icon

Президентската съпруга Деси Банова се обиди люто на Нова телевизия.

След като разбрали, че ще останат без синоптички заради бременността на Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, от медията предложили на Банова да се върне на екран, пише „Уикенд”. В момента две от трите хубавици, които съобщават прогнозата за времето, са в очакване на второто си дете. 

Първа в майчинство ще излезе Станкулова, а след нея и Малкоданска. Така Нова телевизия оставала само с Лора Георгиева и Николай Василковски, които няма как да поемат всички емисии. Затова от медията отправили оферта към съпругата на Росен Плевнелиев – Деси, която има 20-годишен опит пред климатичната карта. Тя обаче неочаквано се обидила от предложението. „Искам да водя собствена рубрика или предаване. Минало ми е времето, в което представях прогнозата“, отрязала предложението Деси. 

Жената на Плевнелиев слезе от екран преди 3 години, когато роди син на бившия президент. Тогава се заговори, че едва ли ще се завърне в телевизията, тъй като възприема работата си като недостатъчно престижна. Идеята да бъде просто съпруга и майка, макар и на бивш държавен глава  й омръзнала, твърдят нейни приятелки. Деси отдавна имала желание да продължи рубриката си „Историите на успеха“, в които представяше успелите на Запад българи. Засега обаче от Нова й заявили, че едва ли ще намерят ефирно време за предаването, но пък ще се радват тя да представя синоптичната прогноза и да запълни зейналата празнина поради отсъствието на Никол Станкулова и Гери Малкоданска. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Ева

Ева

18.07.2021 | 21:58

Гордият и самомнителен човек е наказание за самия себе си.

Отговори
1 0
Валди

Валди

18.07.2021 | 15:46

Вземете Ванката от 7/8тв. Той през деня е свободен и може да поеме дневните емисии.

Отговори
3 1
Юлия

Юлия

17.07.2021 | 14:56

Тая за каква се мисли?

Отговори
4 0
тулупи

тулупи

17.07.2021 | 15:52

Тая е мъжа на експрезидента!

Отговори
2 0
Нова ТВ

Нова ТВ

17.07.2021 | 10:54

Роската не е достатъчно саможертвен в защитата на Бокича.Ако се понапъне още малко и за Десито може и да я огрее.

Отговори
18 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?