46

Лют скандал! Участник си тръгна от "Фермата", обвиняват Иван и Андрей

В реалити предаването "Фермата 8" снощи се случи нещо извънредно. Един от участниците напусна шоуто завинаги. Става въпрос за баскетболиста Радослав, който системно нарушаваше правилата на продукцията. 

Две поредни нощи Фермата замръкна с допълнителна охрана пред портата.

Причината бе, че Радо направи куп нарушения, държеше се грубо с някои от съфермерите си, предизвикваше скандали, а освен това отправи и заплахи.

Именно това накара фермерите да потърсят различни начини как да се справят с човека, който превръща живота на всички в истински кошмар.

Продукцията даде възможност на участниците да гласуват и да решат единодушно дали Радо да напусне Фермата.

Условието за напускането му е абсолютно всички да са "за" и да няма нито един "против".

Радо се опита да манипулира фермерите, като се направи на жертва. Той обясни пред приятеля си Иван, че излизането му по този начин ще съсипе живота и кариерата му. 

От своя страна, Иван, се опита да поговори с него като с приятел и го посъветва да излезе сам и с достойнство, за да не кара другите да вземат това важно решение.

В крайна сметка Радослав обяви своето решение пред всички и доброволно напусна предаването завинаги, пише iwoman.bg.

Това доведе до остри реплики сред коментиращите, някои от които защитават Радо и дори са виждали в негово лице потенциален победител.

"Продукцията е виновна! След като е нарушил правила по договор, трябваше сами да го изгонят независимо в коя седмица! Защо унижавате човека толкова, натоварихте ни и нас като зрители. Онзи ден Хепи Ванче обясняваше как я изкарали егати ревлата, същото вероятно е и тук. От мухата стана слон! Продукцията сама си създава и подстрекава сеири!", гласи коментар.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Това нещо

Това нещо

01.12.2022 | 17:00

Не го гледам и няма да го гледам.

Отговори
3 3
Румен Кожухаров

Румен Кожухаров

01.12.2022 | 14:55

Отдавна трябваше да бъде отстранен!Този дебил правеше всичко друго,но не и това за което е влязъл във Фермата!Коскужамти дангалаг,достатъчно голям,зада мисли и разсъждава трезвенно,и разумно!При него се наблюдаваше нещо подобно на раздвоение на личността,един път се показва като има наченки на разсъждава,но същевременно се прави на невинен и вменява на другите, че нищо не е направил нередно,но той дори не се смирява,не се чувства виновен,а все се мисли за жертва и ту се моли да му простят,ту пък започва да ги кара те да се чувстват виновни,защото го игнорират и обвиняват в изцепки,за които той не се има за виновен!

Отговори
13 0
Марчев

Марчев

01.12.2022 | 14:38

Чудя се дали има изобщо някой да гледа така нареченото "реалити " шоу ?

Отговори
8 3
Преминаващ

Преминаващ

01.12.2022 | 13:44

Трябваше да го махнат. Браво Няма нищо мъжко в него

Отговори
16 1
Kukuruku

Kukuruku

01.12.2022 | 13:37

Нещо психопатско има в Радо.

Отговори
15 1
Зоро

Зоро

01.12.2022 | 12:31

Продукцията никога нямаше да изгони Радо,защото им вдигаше всяка вечер рейтинга и им носеше пари.Може би го и подстракаваха да дразни останалите.А мъжете в кавички като Иван,Калин,Чавдар и Финци ги беше много страх от Радо,че ще ги отстрани от фермата на дуел и понеже само Яни излезе мъж от всички щеше да гласува да остане Радо, затова му забраниха.

Отговори
17 2

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?