46

Любовта на Евгени се пропука, драмите с Валерия вървят на макс след "Ергенът"

Евгени вече не е толкова щастлив, колкото го показваха продуцентите, твърдят негови приближени

Евгени и Валерия се превърнаха в една от най-обсъжданите двойки след финала на "Ергенът" наскоро. И ако не друго, то поне сега двамата могат спокойно да си се разхождат, хванати за ръка, а не да се крият като ученици по мотели и квартири.

Да, вече го правят, само че докога ще продължи тази тяхна идилия, вече започнаха да се питат и в социалните мрежи, където активно следят развоя на отношенията им. Евгени и Валерия живеят заедно, но като че това съвсем не е достатъчно, за да бъдат истинско семейство.

Оказа се, че първите искри между влюбените не само са започнали да прехвърчат рано-рано, но и не давали гаранция да се задържат дълго един до друг.

Причината, според запознати, била Валерия, която грабнала победата и сърцето на Евгени, но оставила своето на кучетата, за които се грижи. Откакто са заедно, единствено Евгени правел компромиси в отношенията им, като дори склонил четириногите в банята си.

"За всички до Евгени стана ясно, че истински влюбеният е той, не тя. Валерия е студена, сдържана, егоцентрична и пълна фанатичка, що се касае до принципите и начина й на живот. Застави го да живее с кучета, застави го да яде вегански храни, командва го постоянно", разкриват близки до най-желания тв ерген, пише kliuki.bg.

Първите им скандали са факт, а Евгени вече не изглежда толкова щастлив, колкото го показваха в имението, и навярно все по-често се пита дали наистина това е жената за него", разкриват още запознати. Те са убедени, че двамата няма да ги бъде дълго, без значение дали той ще се връща към Елена, или ще търси нова любов в друга жена.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Престанете

Престанете

25.05.2023 | 09:09

вече - всичко е по сценарий. Няма да има брак, тя е луда, а той е ге.й. Ясно е.

Отговори
3 0
Тоя баламурняк

Тоя баламурняк

25.05.2023 | 07:20

Щом я харесва поне да каже яж ,си там тревата и си гледай кучетата . Аз ще ям месо . Но нали е мамино синче ,ще разхожда псета и ще група салата . Но като гледам това е само заради парите . И после кой от къде е .

Отговори
6 0
...

...

25.05.2023 | 00:27

Е, хайде стига! Млади са, различни хора са и е нормално, а и каквото е, то си е за тях си, при вас различно ли беше?? И престанете с Елена - нито е хубава, нито е добър човек, играта свърши и той беше ясен. Ако някой толкова я харесва - да се радва, че е свободна

Отговори
2 2
Замбол

Замбол

24.05.2023 | 19:46

Трябва да си кух или луд За да живееш с тая любителка на бългчхарни и и да пасеш трева .

Отговори
13 0
Леля Мале

Леля Мале

24.05.2023 | 19:42

Всичко беше толкова фалшиво, че няма как да има бъдеще. Нищо изненадващо. Тя не изглеждаше влюбена а амбициозна за популярност. А той е чехльо.

Отговори
10 0
Ха ,добър ден!Видимо бе и от Космоса

Ха ,добър ден!Видимо бе и от Космоса

24.05.2023 | 15:50

Евгений трябва да отрезнее и порасне в реалния свят.

Отговори
29 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?