Следвайте ни

Любовница срина Филип Аврамов, той поиска немислимото от жена си

viber icon

След куп любовни перипетии, актьорът Филип Аврамов отново се е събрал с бившата си съпруга Милена и е зарязал доскорошната си любовница Севинч Ибрахим, която също му роди дете.

Още от момента, в който се развеждат преди 3 години, актрисата от Сатирата е убедена, че рано или късно пак ще бъдат заедно - и затова не пожелава да се откаже от фамилията на бившия си мъж. Докато са разделени, красавицата отбива сериозни атаки от ергените в съсловието. Повече от веднъж е виждана само с един от най-търсените си колеги в дублажа. Дали дружбата е била консумирана, може само да се гадае. 

Но Милена в никакъв случай не показва на Филип, че е готова да му прости току така, просто защото все още е влюбена в него. Тъкмо обратното. През първите две години от развода им между тях има студена война. Но Милена отказва да трупа медийна популярност покрай раздялата им. Възпитанието й не позволява да лее интимните си тайни пред медиите, дори настоява дъщеричката им Рая да обшува с новата си сестричка, родена от Севинч. Но Аврамов се "дъни" и кръщава бебето Ана - името, което той и Милена обсъждат, ако второто им дете отново е момиче. В крайна сметка страстите в някаква степен се успокояват.

Неотдавна самата Милена качи няколко снимки от партньорството си с Филип - под прожекторите. А началото на връзката им е изпълнено с романтика. Тя е втори курс в НАТФИЗ, когато се засичат на спектакъл и той мигновено започва да я ухажва. Тя е запленена от мачото със 7 години по-голям от нея. Двамата отказват да се върнат с групата в София и остават още няколко дена край брега на Охридското езеро. 

В онзи период Филип е започнал да се отърсва от депресията, която го владее след отказа на Ани Пападополу да приеме чувствата му - и му трябва победа, за да подхрани накърненото си мъжко его. Емоционалният сакатлък станал, докато с Ани снимат 'Писма до Америка". Целият екип разбрал, че Аврамов е загубил ума си по енигматичната си колежка. Но уви, той е извън кръга на интересите й. 

Това го кара да се хвърли със страхотна жар във връзката си с Милена, търсейки идеалната половинка. Разривът помежду им започва след раждането на дъщеря им Рая, когато Милена предпочита да си остава вкъщи с нея, докато Филип по-трудно се отказва от купоните. "Летовници" е първият филм, който снимат заедно след отпуска й по майчинство. Аврамова усеща отдръпването му - двамата обсъждат ролите и битовизмите, но между тях вече няма плам. 

Тази атмосфера се засилва в "Скъпи наследници", където в крайна сметка поддържащата роля на Милена напълно отпада от сюжета, пише Галерия. Според мълвата именно тогава Филип започва да се среща тайно със Севинч. В момента на Фицата му се налага да издържа две семейства, а на всичкото oтгоре строи къща.
 
 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?