Следвайте ни

Любовни трепети за две зодии, трета с пълни джобове

viber icon

ОВЕН

Днес с много хора ще намирате общ език. Няма да са ви нужни и особени усилия да се разберете и с тези, които преди са били недружелюбни. Може да уредите стари конфликти и да превърнете стари съперници в нови партньори. Ще взимате верни решения относно работата и бизнеса. Очаквайте парични приходи.

ТЕЛЕЦ

Днес срещите в неформална обстановка ще са особено успешни. Може да обсъждате и най-сложните въпроси и ще намирате решения, които да устройват всички. Очаквайте приятни събития у дома. Лесно ще общувате с роднините. Ще се договорите с тях за съвместни действия при реализацията на общи проекти.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни днес. Вглеждайте се в дребните детайли – така ще избегнете много грешки, недоразумения и напразни спорове. Очаквайте предложения за сътрудничество. Не бързайте с отговора. Дайте си време да премислете внимателно всичко. Вечерта ще намерите начин да зарадвате любимия човек.

РАК

Днес сте в отлично настроение и бързо ще постигате успехи. Имате шанс да решите проблеми, които в последно време сериозно са усложнили живота ви. Очаквайте добри новини, както и предложения, на които няма да устоите. Неочаквани посещения ще ви зарадват.

ЛЪВ

Ден с добри идеи. Често те са съвсем неочаквани за околните, но винаги ще се намерят желаещи да помогнат за реализирането им. Лесно ще намерите надеждни съюзници. Може да се заемете с решаването на сложни задачи, с които ще се справите доста по-бързо, отколкото сте очаквали. 

ДЕВА

Благоприятен ден, наситен с интересни срещи. Мнозина ще искат да се сприятелят с вас. Не е изключено да започнат отношения, които ще играят важна роля в живота ви. Обичайните занимания днес ще са ви скучни, така че потърсете нещо ново. Очаквайте парични постъпления.

ВЕЗНИ

Ден за всякакви занятия, изискващи творчески подход. Дайте воля на фантазията си. На много от нещата не гледате така, както другите хора, около вас и това много ви помага. Очаквайте приятни събития у дома, както и добри новини. Денят е подходящ за взимане на съдбоносни решения.

СКОРПИОН

Сутринта е време за самостоятелни действия. Само така ще имате по-големи шансове за успех. Преговорите и обсъжданията ще ви отнемат прекалено много време, а и съветите на околните няма да ви помогнат. Вечерта е благоприятна за общуване - може да побеседвате за някои от важните въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Рутинните занимания, днес ще ви отнемат повече време от обикновено, което малко ще ви изнерви. Не влизайте в излишни пререкания. Очаквайте успешно решение на финансови въпроси. Някои от вас ще сключат доста изгодни сделки, които ще им осигурят дългосрочни доходи.

КОЗИРОГ

Днес бъдете внимателни към детайлите. По-често се доверявайте на интуицията си. Така ще взимате верните решения, дори и с минимална информация. Новини ще ви подскажат над какво да се съсредоточите. Могат да ви дойдат гости, общуването с които в последно време ви е липсвало.

ВОДОЛЕЙ

В началото на деня са възможни приятни срещи, а така също и неочаквани обстоятелства, които доста ще ви зарадват. Мнозина от вас ще имат отлични идеи. Динамиката на събитията ще ви изтощи и напрегне. Ако е възможно, отделете повече време за себе си и за почивка.

РИБИ

Днес бързо ще решавате сложните задачи. Ще постигнете добри резултати и в тежки ситуации. Мнозина от вас ще спечелят силни съюзници. Втората половина на деня е подходяща за романтични срещи. Не пропускайте шанса да изненадате приятно любим човек.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?