Следвайте ни

Любовни трепети за две зодии, трета има проблем с парите

viber icon

Овен

Това ще бъде благоприятна неделя да осъществите конкретни стъпки към една промяна, която досега не е била в плановете ви.

Всички тези събития и дела ще изискат специално внимание от ваша страна, особено когато са свързани с размяна на информация или с даване/поемане на обещания.

Ако сте ангажирани със съдебно дело ще имате успех. Все пак не се опитвайте да използвате хитрости или други подобни действия.

Ще възникне разход на пари свързан с документ или с плащане на битовите ви сметки.

През тази седмица ще сте податливи към здравословни неразположения. Не са изключени и грижи за здравето на близък човек.

 

Телец

Ще планирате различни събития или възможности свързани с пътуване или с други важни за вас дела, които ще имат връзка с хора от друго населено място.

В кариерата ви, събитията ще спомогнат за едно успешно развитие на онлайн бизнес, бизнес от дома или семеен бизнес.

Ако работата ви е свързана с пари бъдете предпазливи, концентрирани за да не ви се наложи да заплатите ваша собствена грешка.

В любовта ще се запомни с някои изненади. Вероятна е среща или контакт с ваша стара романтична връзка или ще създадете ново познанство, по неочакван начин.

 

Близнаци

Ще възникне временно напрежение в отношенията ви с човек от семейството или от кръга ви роднини. От каквото и естество да е проблема, той ще намери своето разрешение сравнително бързо, вероятно и цената на някакъв компромис.

Жените ще имат силна, съдбовна среща, носеща промени или усещане за предстоящи такива с важно значение в живота им.

 

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, ще ви разочароват действията на човек, с когото работите заедно или ще бъдете обект на обида (обвинение) от страна колега или клиент.

Може да попаднете в ситуация, в която ще се окажете излъгани, подведени от невярна информация и др.

Ще имате повод за радост или събиране ще бъде бебе или малко дете.

 

Лъв

През тази седмица ще ви зарадват постигането на конкретни резултати на ваши ангажименти, които сте започнали преди няколко месеца.

Ще преживеете приятна изненада свързана с подарък или с важна новина.

Младежите и девойките Лъв ще трябва да са по-отговорни и да покажат една по-голяма ангажираност със семейството и с роднините си. Възможно е това да има връзка с организацията на важно събитие или пътуване.

 

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, ще създавате лесно или поради конкретен интерес нови познанства с хора от различни разстояния. Ще сте дружелюбни към появата на нови хора в живота ви.

Вероятно едно събитие ще ви напомни за ваша стара любов или романс от миналото ви.

Ще страните от хора, които ви дотягат с техните капризи или с желанието си да клюкарстват с вас за други хора.

Това може да предизвика охлаждане на отношенията ви с човек, с когото досега ви е било приятно да общувате.

Мъжете ще получат важни отговори на предложения или на въпроси от най-различен характер. .

 

Везни

Ще имате не само повече работа в дома си, но и на работното си място. Бъдете добре организирани и не отлагайте задачите си за утрешния ден!

Ще възникне необходимост от малки ремонти в дома или ще се ангажирате с друг вид подобрения на имущество, което притежавате.

В любовния си живот бъдете готови да преживеете динамични и неочаквани събития.

В семейството ви може да възникне събитие, което ще създаде емоционално напрежение между хората в дома ви или ще предизвика някакво разочарование.

Жените ще получат важна новина, която ще бързат да споделят с близки хора. За съжаление, в повечето случаи това може да се окаже грешка.

 

Скорпион

Може да очаквате интересни и вълнуващи преживявания.

Ще възникнат различни изненади, събития или ще получите неочаквани новини свързани предимно с приятели или с хора, с които работите заедно.

Ще ви зарадват различни успехи, както такива, които са ваши лични, така и такива, които са свързани с хора от семейството ви.

 

Стрелец

Може да преживеете любовни трепети и вълнения, независимо дали имате партньор в момента или сте в търсене на ново запознанство.

Това ще бъде благоприятно време за стабилизиране на една романтична връзка или за създаване на семейство.

Бъдете внимателни при работа с техника и при използване на битовите уреди в дома си.

 

Козирог

Ще възникнат задачи, които ще имат кратък срок за изпълнение. Предстоят най-различни срещи: семейни, приятелски и професионални, които ще ви срещнат с интересни хора, а и емоции покрай тях, няма да ви липсват.

В любовния ви живот преживяванията ще бъдат по-сложни. Това може да се дължи на напрежение в живота на вашия партньор или поради различни прояви на нетърпеливост и капризи от ваша страна.

Ако пътувате, бъдете внимателни с личния си багаж, документи и пари.

 

Водолей

 

Може да ви изненада информация, която ще разкрие някои подробности около събитие от миналото ви.

Ще възникнат неприятни ангажименти свързани с повреда или подмяна на битова техника, вещи в дома или друг вид имуществени дела.

Младежите и девойките Водолей ще се ангажират предимно с неща, от които очакват приход на пари, разрешаване на финансов проблем, уреждане или плащане на сметки, кредит и др.

 

Риби

Възможно е получаване на пари, документи или пратки с известно закъснение или затруднение.

Възможни са нови познанства или неочаквани срещи. Като цяло финансово седмицата ще бъде благоприятна за вас.

Някои от действията ви обаче ще имат връзка със събития, чието развитие вече е започнало и предстои техния завършек.

Мъжете ще преживеят важно събитие с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?