Следвайте ни

Любовни разочарования за тези зодии през 2021

viber icon

Юни, юли и август ще донесат много изненади за тези няколко зодии, особено когато говорим за всичко свързано с любовта, пише actualno.com. Някои зодии ще разберат, че са с грешния човек и ще приключат връзката си. Ето какво ги чака и кои са те:

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаците отдавна не се чувстват съвсем на място във връзката, в която се намират. На моменти са щастливи, на моменти са объркани и изобщо не са сигурни, че човекът до тях е сродната им душа. Все повече се замислят, че може би ще бъдат по-щастливи сами и биха искали да открият щастието в лицето на друг човек. Въпреки това от много време не им достига смелост, за да кажат край на връзката си, защото не искат да наранят човека до себе си. Тази смелост обаче ще дойде в момент, в който ще осъзнаят, че животът е кратък и не бива да са във връзка, която не ги прави щастливи. Ще напуснат човека до себе си, ще им бъде гузно известно време, но след това бързо ще се отърсят и ще продължат напред. Още в началото на август е възможно да усетят тръпка към друг човек, но връзката ще бъде мимолетна. Въпреки това, тя ще им помогне да си върнат увереността и да се почувстват добре.

 

РАК

На Раците изобщо няма да им се вярва какво им предстои след по-малко от месец. Изобщо не са предполагали, че човекът до тях може да е такъв лъжец и да им погоди такъв номер. Те ще разберат, че всъщност нищо не знаят за любимия си човек и че той от много време насам има тайна връзка с някой друг. Лъжата е нещо, с което Раците никога не биха се примирили, особено когато тя идва от най-близкия им човек. Раците ще бъдат много неприятно изненадани и ще минат през труден период. Но в крайна сметка ще излязат щастливи от него, защото ще разберат, че са се отървали от много токсичен и лош човек, който е щял да им донесе само неприятности.   

 

 

ДЕВА 

На Девите им е омръзнало да се забъркват с неподходящи хора и никога не са си представяли колко ще им е трудно да открият сродната си душа. За жалост и този път не са открили човека до себе си и макар да го усещат вътрешно, не си го признават. В края на лятото ще се разделят с човека до себе си, просто защото ще усетят голям отлив на чувства и вече няма да са никак щастливи. Освен това в същото време ще се появи човек, който ще запали страстта им отново и те ще искат да опитат нещо различно, за да бъдат щастливи. Девите ще попаднат на човек, който ще им покаже какво е страст и спонтанност – нещо, което досега им е липсвало. Новото преживяване ще е толкова сладко, че няма да им се иска да свършва!  

 

РИБИ

Рибите не знаят какво да правят във връзката, в която се намират в момента. Хем са щастливи, хем усещат, че може да се справят и по-добре. От една страна са готови за сериозни крачки, от другата страна не им стиска и искат да си поживеят още малко. Това странно състояние ще ги доведе до решението да кажат край на връзката си още в началото на лятото. Ще си оставят цял един сезон, в който да се развихрят и да бъдат щури, щастливи и да се запознават с нови и интересни хора. Това ще им се отрази много добре и чак когато се налудуват, ще могат да помислят за нещо сериозно и ще са готови за нова и пълноценна връзка.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?