Следвайте ни

Любовни емоции разтърсват две зодии, трета на върха на щастието

viber icon

Овен

Днес ще очаквате от своя любим човек определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае вашите очаквания, ще бъдете страшно обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Телец

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за вас. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще ви зарадва в началото на следващата седмица. Всяка самостоятелна работа ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации.

Близнаци
По-внимателно с финансите и дългосрочните инвестиции! Днес няма да ви бъде лесно да устоите на съблазънта да вложите пари в някаква съмнителна, но на пръв поглед многообещаваща схема, но по-разумно би било да предпочетете нещо по-сигурно. В професионалната сфера е силно влиянието на позитивните тенденции. Ще се появят нови възможности, за които по-рано дори и не сте смели да мечтаете, а кръгът ви на общуване силно ще се разшири.

Рак
Отлично ще прекарате времето си, довеждайки до край разнообразните задачи. Възможни са не лоши идеи, реализацията на които ще изисква разходи. Посъветвайте се с близките си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е неочаквано посещение на гости, непланирани срещи и импровизирани тържества.

Лъв
Колкото и да са увлекателни събитията в личния ви живот, в никакъв случай не трябва да изпускате от поглед сферата на професионалната дейност. Конкурентите и недоброжелателите действат много активно и ще трябва да положите доста усилия, за да им дадете надежден отпор. За щастие, може да разчитате на приятели, съмишленици и проверени делови партньори. Това е благоприятен ден за промени от романтично естество. Може да става дума не само за нови запознанства, но и за преминаване на съществуващите отношения на друга фаза.

Дева
Предстои ви много спокоен и приятен ден. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни
Като самостоятелен човек сте си избрали път и крачейки по него, се усещате достатъчно комфортно. Никой от познатите ви не е в състояние да разбере вашата реалност, но този факт нека не ви разочарова или огорчава. Когато се опирате на собствената си вяра, то ставате все по-щастлив, че сте избрали именно този път.

Скорпион
Препоръката на звездите за този ден е да прекарате вечерта заедно със своя любим човек, занимавайки се със спортна или хазартна игра. Подходящо е всичко: от големия тенис до редене на пасианси, шахмат и футбол. Важното е заедно да се уморите физически и психически, за да може заедно и да си починете.

Стрелец
Днес ще ви се иска да прегърнете своя любим човек и да не го пускате по възможност никъде без вас. Наслаждавайте се на всяка секунда, прекарана заедно това е действителното щастие.

Козирог
Днес за вашия любим човек няма да е лесно да ви убеди в това, че действа правилно и стратегията му на поведение се явява оптимална за дадената ситуация. Вие ще гледате на ситуацията по съвсем друг начин и ще я приемате по друг начин. Споделете своята гледна точка със своята половинка.

Водолей
За Водолеите днес са вероятни проблеми от деликатен характер. Не е изключено да ви „нападнат” гости, а вие да няма с какво да ги почерпите или пък въобще да не ви е до тях. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В крайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята половинка.

Риби
Едва ли ще запомните този ден – няма да е богат нито на събития, нито на впечатления. Трябва да сте планирали нещата предварително. Така ще е по-голяма вероятността правилно да разпределите времето си и да успеете с много неща. Не е за препоръчване да дадете воля на своя мързел. Доста заплетени ще бъдат отношенията с членовете на семейството. Не е изключена и възможността, далечни роднини да решат да ви посетят неочаквано, а срещата с тях едва ли би била приятна.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?