Следвайте ни

Любовна драма за Скорпиона и ден на промяна за други 3 зодии

viber icon

Понякога се радваме на звездна подкрепа, друг път търпим загуби. Как ще е днес? Сверете часовника си и продължете напред.

ОВЕН

Опитайте се да се отърсите от негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек, стига да намерите начин да се отпуснете.

ТЕЛЕЦ

Чувствате се притиснати от обстоятелствата. Може би имате твърде много семейни ангажименти, които ви държат "на нокти" и не можете да се отпуснете. Решете проблема, за да посрещнете нова седмица спокойни.

БЛИЗНАЦИ

Опитвате се да лавирате между много ангажименти и отговорности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си.

РАК

Отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното.

ЛЪВ

Лъвовете са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

ДЕВА

Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в живота, работата и любовта. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

ВЕЗНИ

Променете гледната си точка и не бъдете така крайни във възгледите си. Това ще ви помогне да намерите път към примирие и постигане на топлина с близките ви за дълъг период от време.

СКОРПИОН

Чака ви тежък проблем в любовен план, който ще вземе превес над всичко останало днес. Най-добре се опитайте да се изолирате емоционално от партньора, за да не кажете неща, които не мислите.

СТРЕЛЕЦ

Ако при вас съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите, да се извините и да поискате прошка. Може би няма да постигнете пълното щастие, но резултатът определено ще е положителен.

КОЗИРОГ

Денят е подходящ за обсъждането на важни въпроси. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде по-гладко обсъдена, защото няма да е необходимо да се опитвате да контролирате емоциите си.

ВОДОЛЕЙ

Не си заравяйте главата в пясъка за съществуващите проблеми в живота ви. Благодарение на решаването им  ще се успокойте и ще се радвате на хармония.

РИБИ

Възможно е да възникнат неразбирателства, породени от финансови въпроси. Не влизайте в задълбочени разговори, още повече на дребнави теми, защото ще кажете неща, които не мислите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?