71
Следвайте ни

Любовна драма във "Фермата"! Зрители попиляха въртиопашката Цвети

viber icon

След като Цвети и Виктор си размениха много целувки край лагерния огън и във веселата компания на почти всички фермери, отношенията им отново зациклиха. Строителят се отдръпна от стюардесата веднага след интимните ласки и я избягваше упорито през целия ден, пише hotnews.bg.

Тя пък призна, че харесва повече друг участник. На следващия ден Цвети и Мартина разговаряха по тази тема в градината, като 26-годишната софиянка направи любопитно признание.


Цвети:
Какво ще правя с Виктор, той си е хлътнал.
Мартина:
Ти искаш ли го това нещо? Искаш ли тази връзка?
Цвети:
Не, но с един определен човек – да.
Мартина:
С Пламен ли?
Цвети:
Той ми е топа на топа.

Това признание подразни зрители, които веднага заподозряха Цвети в прекалено кокетство и високо самочувствие. Те я сравняват с Даяна от предишния сезон на Фермата, макар да признават, че актрисата бе много по-красива и енигматична от стюардесата. „Това глупаво върти опашче. Как може да си играеш с хората. Всичко при този особа е поза. И е наедно с "шефката си",едни сюжети, едни филми.... чудо. Змиярки, гнус ме е“, коментира зрителка.

„Поведението на госпожицата е характерно и за много други дами. Ако паметта ми не ме лъже, точно тя в първите седмици каза, че не се нуждае от любов... (нещо от този род беше)... според мен тя изобщо не харесва Виктор, тя харесва начина, по който той я кара да се чувства, защото нали.. няма нужда от любов .. и понеже Пламен не и обърна вниманието, което тя очакваше, дай да си станем "гаджета" с този, който и дава това внимание“, пише друга.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

Дюн

Дюн

01.11.2021 | 21:44

Кухи лейки, така си поддържат надутото его, но всичко се връща!

Отговори
2 1
Дюн

Дюн

01.11.2021 | 21:41

Навсякъде се срещат такива за съжаление, прелъстяват и като усетят че вече си налапал въдицата те оставят все едно нищо не е било и минават на друг... Кухи лейки, така си поддържат надутото его, но всичко се връща!

Отговори
1 0
Зрител/София

Зрител/София

01.11.2021 | 18:43

"Битките" трябва да имат "Фермерска" тематика, а не ходене по греди, стреляне с лък, търсене на ключове в тухли и още ред такива глупости нямащи нищо общо с фермерския живот. Каквито и да са битките трябва да са на база умения и нито половин процент на база късмет. Това, че един "глупак" е открил ключа или брадвата в сламата с 5 секунди по-бързо от другия състезател и това да лиши групата от "по-добрия" съфермер, за сметка 5-те секунди на "глупака" е ненормално. Наистина повече прилича на "бързи, смели, сръчни" и няма нищо общо с ферма. Пример Чочо и Ивайло!

Отговори
12 0
Зрител/София

Зрител/София

01.11.2021 | 18:49

Зрителите, които могат много да научат от човек, като Чочо ги оставихме да се учат от откровения с простотиите си Ивайло. Това беше грешка въпреки, че е "игра" и грешката дойде от условията на този дуел.

Отговори
13 0
Вива

Вива

01.11.2021 | 10:19

Къде е работата по манастира? Възстановиха ли паметниците, оградите? Този сезон беше със сериозна заявка, а се превърна в бруткаво предаване за кухи въртиопашки и нахални, безлични емигранти.

Отговори
17 0
Пурко

Пурко

29.10.2021 | 09:32

Водещи лигльовци... Участници не запомнящи...

Отговори
12 1
Зрител

Зрител

28.10.2021 | 20:54

Неорентирани малки пикли

Отговори
17 1
читател

читател

27.10.2021 | 19:29

От предаване на предаване тези момчета Иван и Андрей се взеха много на вътре и опорочават епизодите Изказват им се подигравателно Правят ги за смях сред телевизионните зрители иЗГУБИ СЕ ОНЯ ПОУЧИТЕЛЕН И ВЪЗПИТАТЕЛЕН ЕФЕКТ самите те поддържат интригите между участниците Подслушват ги и следят на камерите и после публично ги коментират .

Отговори
28 3
Враца

Враца

27.10.2021 | 16:46

Харесвах това предаване до 3ти сезон, но вече стана много състезателно и не виждам защо още се казва Фермата. По-добре да се смени името на ,,Бързи, смели, сръчни''. Жалко, че беше интересно първите сезони

Отговори
38 7
Армагедон

Армагедон

27.10.2021 | 15:26

Боже,каква драма!Не мога да разбера идиотите,които се интересуват от ,,Бързи,смели сръчни" за въррастни...

Отговори
20 20

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?