49

Любовен триъгълник в "Игри на волята", сочат връзкар за победител

Димитър Лефтеров безспорно е един от най-харесваните мъже от новия сезон на "Игри на волята", но се оказа и с много стабилни връзки в шоуто. 

Оказа се, че е брат на друг участник, който сме гледали вече в култовото приключенско шоу. И именно от него е научил някои хитринки, с които да се задържи по-дълго в играта. 

Лефтеров и Стратимир от миналия сезон на "Игри на волята" са братя. "Слуховете са верни... братя сме.", разкриха те със снимка в мрежата. 

Братската връзка с предишен участник не е единствения коз на Лефтеров. Той е в шоуто с бившата си приятелка Мирела, с която са скъсали малко преди шоуто и имат всички шансове отново да се съберат. Друг е въпросът, че девойката май си е паднала по сина на Мария Гроздева и сме напът да станем свидетели на любовен триъгълник. 

Лефтеров признава във визитката си за шоуто, че не се страхува нито от глада, нито от студа. Но дали пък е готов да загуби любовта на живота си и то от свой съотборник, питат от show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Телевизор

Телевизор

02.10.2022 | 19:06

Моля спрете с тези новини и предавания за гладни и разни безсмислени битки и ферми . Ще ми гръмнат процесорите от тази тъпотия в ефира.

Отговори
5 0
Зозо

Зозо

02.10.2022 | 11:14

А бе момче,тази Мирела още сега й шаран очите като разгонена та незнам на по късен етап как ще ке оправяш с нея....

Отговори
7 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?