Любовен хороскоп за уикенда

Овен

Овните са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.  

Телец

Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.  

Близнаци

Опитвате се да лавирате между много ангажименти и отговорности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си.  

Рак

През почивните дни любовният ви живот ще се развива не по начина, по който сте се надявали. Спокойствието ще е последното нещо, което ще постигнете. И двамата ще разкриете някои от грозните черти на характерите си.

Лъв

Не обещавайте неща, които не можете да изпълните, колкото и да ви се иска. По-важно е да оправдаете очакванията, които партньорът има към вас.

Дева
Любовният живот на Девите през уикенда определено няма да бъде скучен. От една страна ще се чувствате подкрепяни и обичани, но от друга ще се борите за надмощие във връзката.

Везни
Отделете нужното внимание на любимия човек и се радвайте на хармонията. Ако имате притеснения, споделете ги, защото ще бъдете наистина чути.

Скорпион
 Дълбок и смислен разговор предстои за обвързаните Скорпиони. Духовната ви връзка се задълбочава и благодарение на това ще започнете да правите планове за по-далечното бъдеще.

Стрелец
Не е изключено да има конфликти на тема, свързана с финанси. Може би ще искате да осъществите някаква ваша мечта, но радостта ви бързо ще бъде помрачена от финансовата реалност.

Козирог
Представителите на зодия Козирог могат да очакват повече страст в спалнята. Ще бъдете готови да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си и то по най-добрия начин.

Водолей
Важно е всеки да следва това, което е най-добро за него, но взаимно да се подкрепяте. Само така ще намерите „златната среда”. Отделете време и за романтика.

Източник: Актуално

Риби
Спорна ситуация с половинката може да ви накара да потърсите съвет от приятел. Не се изкушавайте да „почерните” партньора, защото този приятелски разговор може да се окаже не само безполезен, но и да доведе до нарушаването на приятелството ви.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?