Следвайте ни

Любовен ден за две зодии, друга се отдава на релакс

viber icon

Овен

Неделя носи успех на Овните. Прекарайте повече време със семейството си, ако ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

Телец

Неделя е успешен ден за Телците. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Най-вероятно е да ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Близнаци

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Денят е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Рак

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Неделя се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Раците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението ви.

Лъв

В неделя не се претоварвайте. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото и това да не ви се хареса. Ден за изпълнение на ежедневните рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Ако опитите ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните и финансови интереси. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си.

Дева

В неделя за представителите на зодия Дева възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. На всичкото отгоре някой в последния момент ще окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Здравето няма да ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Вашата любов към компаниите и приятелите ще ви накара да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата ви към самотата. Бъдете борбени.

Везни

Имате куп неща за вършене. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на вашите колеги. Обърнете внимание на семейството си. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Скорпион

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените цели. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях. Денят ще е чудесен за вас и за вашите близки. Утрешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата ви стабилност. Бъдете борбени.

Стрелец

Денят е подходящ за самооценка. Склонността ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете назаем, защото може и да не ви ги върнат. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Бъдете оптимисти.

Козирог

В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите днес. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Може би няма да получите парите, които очаквате, и това ви прави нервни и сприхави. Затова пък до вас има хора, които ви обичат и подкрепят със съветите си. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Намерете начин да се отпуснете.

Водолей

Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. На здравето Ви добре ще се отразят плуването и водните процедури. Денят е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Любовта ще направи чудеса с вас, повярвайте. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Бъдете деликатни, но твърди.

Риби

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от вас.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?