3906

Любовчиите на месеца: Ето кои зодии ще открият своята половинка през март

Пролетта е почти тук, така че мнозина може да изпитат желание да се влюбят, но късметът да открият сродната си душа ще имат само 3 зодии. Те трябва да се съсредоточат върху личния си живот през идния март и любовта няма да закъснее. 

Близнаци

Повечето от Близнаци нямаха късмет в любовта през зимата. Те са една от зодии, които очакват с нетърпение пролетта, надявайки се, че най-после ще открият сродната си душа. Този път интуицията им няма да ги подведе.

Да, обикновено представителите на тази въздушна зодия бързо сменят обекта на своята симпатия, но през втората половина на март неочаквано може да срещнат някой, който ще бъде много трудно да забравят. Близнаците трябва да обърнат внимание на представителите на огнените и земните знаци на зодиака, както и на приликите си с тях по отношение на вкуса им за облеклото. Това ще бъде намек от Вселената, който Близнаците не трябва да пренебрегват. 

Представителите на знака, които вече са обвързани, ще преживеят много романтични мигове с половинката си.

Везни

В началото на март Везните трябва да очакват прояви от бивши половинки или хора, към които са имали симпатии в миналото, но така и не са стигнали до връзка. Именно някои от тези хора може да се окаже сродната душа на Везните.

За повечето представители на знака изборът ще бъде съдбоносен и ще предопредели развитието на личния им живот за цялата 2024 година. Ако решите да развият тази връзка, тогава звездите няма да им дадат други шансове за връзка през следващите шест месеца, независимо дали тя ще е успешна или не.

Ако Везните планират преместване на ново място, най-вероятно трудно ще запазят връзката си с този човек.

Риби

Не се препоръчва рибите да се пускат по течението през март. Време е да поемат инциативата в свои ръце, защото единственото по-добро нещо от това да бъдат избрани е възможността те сами да направят своя избор. Ако през март представителите на знака срещнат някой, който им допада, не трябва да се колебаят. Звездите съветват да направят крачка напред, пише actualno.com.

Не само, че самочувствието на Рибите ще се повиши, но и те ще имат голям шанс да срещнат някой, който наистина ще ги обича безусловно.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?