1553

Любов за Телците, пари отиват при други две зодии

Късмет с нашия хороскоп!

 

ОВЕН

Денят трябва да започне с разговори за текущи проблеми и обсъждане на планове. Ще получите както ценна информация, така и интересни предложения. Хората, с които някога сте работили заедно, могат да ви напомнят за себе си. Възстановяването на отношенията с тях ще бъде полезно. 

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще е благоприятно. Наоколо може да цари суматоха и объркване, но вие ще успеете да запазите спокойствие и да вземете информирани решения. Това е момент да говорите за бизнес. Ако се вслушате в съветите, ще избегнете грешки. Очаква ви ярка и вълнуваща романтична история. 

БЛИЗНАЦИ

Деловите преговори ще протекат точно както трябва. Някои от вас ще получат бизнес предложения, за които отдавна мечтаят. Други ще напреднат в сериозен и труден въпрос и това няма да остане незабелязано. Втората половина на деня ще бъде изключително благоприятна в личен план. 

РАК

Първата половина на деня е идеална за предприемане на нещо ново. По това време ще правите всичко много добре. Възможно е да намерите отговори на въпроси, които са обърквали мнозина. Предишен опит ще се окаже полезен. Благодарение на него няма да допускате дори малки грешки. 

ЛЪВ

Опитайте се да не се вълнувате в началото на деня. Незначителните недоразумения трябва да ги приемете с хумор. Дори ако нещо се обърка в този момент, няма да има неразрешими проблеми и бързо ще се справите с всичко. Втората половина на деня е чудесно време за необичайни дейности за вас. 

ДЕВА

Разчитайте на интуицията си в началото на деня. Благодарение на нейните съвети бързо ще се ориентирате в нова ситуация и ще разберете как най-добре да действате. Скоро ще се появят добри идеи. Вдъхвайки им живот, ще оставите съперниците си далеч назад и ще се почувствате много по-уверени. 

ВЕЗНИ

Днес е ден за общуване. Ще бъде лесно да се разбирате с хората. Началото на деня е подходящо за делови преговори. Ще има шанс за сключване на сделки, които ще донесат добра печалба в бъдеще. Засега се въздържайте от харчене на пари, защото няма да получите очакваните пари. 

СКОРПИОН

Опитайте се да не се тревожите за дреболии в началото на деня. По това време няма да е лесно да запазите спокойствие. Може да изглежда, че другите умишлено ви дразнят. Но ако все пак ще се справите с емоциите и ще избегнете много неприятни моменти. Успешно ще решите финансови проблеми. 

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да не губите време за дреболии. Първата половина на деня ще бъде много благоприятна и е по-добре да се съсредоточите върху нещо важно. Ще намерите отговор на въпрос, над който сте били озадачени от дълго време. Следобед ще стане видимо по-трудно да запазите спокойствие. 

КОЗИРОГ

Денят ще започне с интересни разговори и ако сте внимателни ще научите полезни неща. Стари познати ще ви напомнят за поет ангажимент. Благодарение на тях ще го изпълните както трябва и ще се почувствате удовлетворени. Сериозните и мащабни задачи трябва да приемате много внимателно. 

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще бъде напрегнато. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с няколко неща наведнъж. Ще трябва да положите усилия, но те определено няма да са напразни. Единствената област, в която е необходимо повишено внимание, е финансите. 

РИБИ

В началото на деня много неща ще се развият добре. Струва си да се възползвате от това, за да се заемете с някой важен проблем. Няма да отнеме много време, за да постигнете първите успехи и тогава ще ви стане ясно накъде да продължите. Втората половина на деня е време за открития. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?