Следвайте ни

Любов за една зодия, успехът ще преследва куп други

viber icon

Добро утро! Нали знаете, че кафето не е кафе, когато не е сервирано с хороскопа на "Марица". Ето я бучката захар за добро настроение:

 

ОВЕН

По-емоционални сте от обичайното. В това състояние, може лесно да се поддадете на провокации и да не можете да запазвате самообладание. Не бива да допускате това да се случи. Откриват се нови възможности. Постарайте се да не губите времето си напразно и действайте решително.

ТЕЛЕЦ

Добър ден за общуване. Деловите и личните ви срещи ще преминават добре и вероятността за сключване на изгодни сделки е голяма. Обсъдете планове за бъдещето. Непланирани покупки, както и неочаквани разходи ще намалят финансите ви значително, но няма място за притеснения.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта е вдъхновяваща и интересна. Ще получите предложение да започнете нещо ново. Ще се ориентирате бързо и ще взимате верни решения. Днес лесно достигате поставените цели. Отделете внимание на близките си и прекарайте време с хора, които са ви особено скъпи.

РАК

Ден за полезна работа. Днес във всичко ще ви върви и ще се справяте без да полагате големи усилия. Възможни са неочаквани срещи. Някои от вас ще възстановят делови и лични отношения, играли преди важна роля в живота ви. Парични приходи ще ви позволят да върнате стари дългове.

ЛЪВ

Напрегнат ден, който може да доведе до интересни ситуации. С ентусиазъм ще се заемате с много задачи. Не са изключени интересни предложения за нова работа. Благодарение на вашата намеса ще се избегнат сериозни проблеми. Ще получите добри новини, засягащи семейните дела.

ДЕВА

Може да възникнат някакви трудности, но денят като цяло е успешен. Ще се радвате на предизвикателства и с ентусиазъм ще се залавяте със сложни задачи. Личните ви отношения ще се развиват хармонично. Имате възможност да се видите със стари познати.

ВЕЗНИ

Успешен делови ден. Може да се върнете към неща, които досега не сте успели да приключите. Някои от вас ще успеят да намерят изход от сложна ситуация и ще получат отговор на въпроси, които дълго време са ги тревожили. Ще успеете да подобрите отношенията близки хора. 

СКОРПИОН

Ден, радващ ви с приятни събития и добри новини. Вие сте уверени, знаете, че може да се справите с всички трудности и не грешите. Ще започнете сътрудничество с хора, от които много може да научите. Възможно е в отношения, които са били с изключително делови характер, да зазвучат приятелски и романтични нотки.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта ще имате много добри идеи. Колегите с удоволствие ще ви помагат. Често ще ви дават съвети, които си струва да чуете. Имате шанс да поправите грешки, допуснати по-рано. По-късно ще възникнат трудности и често ще ви се налага да обяснявате едно и също нещо няколко пъти. Избягвайте конфликти.

КОЗИРОГ

Запасете се с търпение. Няма да се справите с всичко. Подредете си ангажиментите по преоритет и действайте спокойно. Вероятни са добри новини за работата или образованието ви. Важно е да не се разпилявате и да започнете колкото се може по-бързо. В личните ви отношения също ще има подобрение.

ВОДОЛЕЙ

Интересен ден. Появяват се нови задачи, с които вие ще се захванете с ентусиазъм. Успехите ще ви съпътстват през целия ден. Мнозина от вас ще получат полезна информация. Вечерта ви предстоят разговори относно семейни дела. Ще успеете конструктивно да обсъдите важни въпроси.

РИБИ

Отличен ден. Ще се справите с проблеми, за които до неотдавна сте мислели, че са неразрешими. Може да ви помогнат хора, които преди са ви носили само разочарования. Вечерта ще ви зарадва с романтични изненади. Много подходящо време за среща с любимия човек. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?