Следвайте ни

Любов за две зодии, стар спомен тормози Овена

viber icon

Овен

В живота ви ще нахлуят неща от миналото. Едва ли ще ви е много приятно, но имате възможността да приключите с тях веднъж завинаги.

Имате пълното право да откажете допълнителен служебен ангажимент и да си отдъхнете.  

 

Телец

Сега не е моментът да страдате от излишна скромност. Разгърнете изцяло талантите и възможностите си. Днес отделете повече време на близките си. Те го заслужават.

 

Близнаци

Отделете повече време на приятелите си. Починете добре, тъй като сте имали много натоварена седмица в работата. Днес бъдете плътно със семейството, имате и работа за вършене у дома.

 

Рак

Най-добре ще бъде да се съсредоточите върху служебните си задължения. Ще имате множество задачи за решаване, от които ще зависи бъдещето на професионалното ви развитие. Докато в работата ви ще е напрегнато, в личния живот ви очаква спокойствие и разбирателство. Направете така, че този период да продължи по-дълго. 

 

Лъв

Използвайте времето си, за да си набавите информация и нови знания. Във вторник обръщайте по-голямо внимание на случващото се около вас. Имайте повече увереност в собствените си възможности и което е много важно - поддържайте емоционален баланс. Не се колебайте да се доверите интуицията си. В неделя се опитайте да бъдете по-търпеливи и не пришпорвайте събития.

 

Дева

Ще може да си отговорите на много въпроси. Опитайте се да не обръщате внимание на малките неприятности, съсредоточете се върху най-важното и не губете енергията си за дреболии.

Прекарайте почивните дни в спокойствие.  

 

Везни

Има риск да се уморите от разрешаването на чужди проблеми. Много от вашите планове, които сте изградили рискуват да изпаднат в забрава. Засега запазете спокойствие и разум.

Ще имате проблеми с точността, както по ваша вина, така и по независещи от вас причини. Трябва да имате това предвид, когато ходите на важни срещи. През почивните дни се опитайте да оставите всички проблеми извън съзнанието ви.

 

Скорпион

Атмосферата в професионалната сфера ще е изключително успешна за активни действия, а подкрепата на колеги и приятели е почти гарантирана. Седмицата е добра, така че се очаква доброто ви настроение да надделее. Опитайте се обаче да си поставите реалистични цели, за да избегнете излишните илюзии и последващи разочарования от тях. Стабилността на кариерата ви до голяма степен ще зависи от способността да преговаряте с хората.

 

Стрелец

Вашата инициативност може да се превърне в ключ към успеха и просперитета ви в бъдеще. Този период е благоприятен за запознанства и по-нататъшното развитие на съществуващите отношения. В неделя се опитайте да възприемете случващото се без излишни емоции.

 

Козирог

Вашият опит и умения ще ви донесат значителни печалби. Звездите обещават истински финансов успех. Ще можете да спечелите не само една битка, но и цялата война. Сега животът ви се променя към по-добро пред очите ни.

Хубаво ще е да посветите края на седмицата на връзката ви. Имате много неща за обсъждане и усъвършенстване.

 

Водолей

Ще може да се уверите в правилността на действията ви. Рискувате да изпуснете възможност заради липса на дисциплина. Почивните дни са за тишина и спокойствие. Задължително идете на спорт.

  

Риби

Обърнете повече внимание на себе си и вашите желания. Много вероятно да се срещнете в с ваш стар приятел. Не се колебайте да му отделите повече време. През уикенда се отдайте на любов и спортуване.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай