2374

Любов за цял живот: Ако партньорът ви е една от тези три ЗОДИИ, не го изпускайте

Има хора, които се влюбват лесно и доста бързо се заплитат в любовни авантюри сякаш за миг. Те палят бързо и изведнъж, горят ярко, но изгарят доста бързо и сменят своите обекти на желание на всяка фаза на луната. 

Но има и такива, които не дават сърцето си толкова лесно. Дали заради минала болка, дали заради предпазливост или просто защото това е в кръвта им, не можем да кажем.

Има няколко зодии, които са точно от този тип - те се влюбват много рядко, но направят ли го, допуснат ли някого до най-съкровените гънки на душата си, то е за цял живот. 

Днес ще споделим с вас кои са 3-те зодии, които обичат рядко, но то е за цял живот:

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви и колкото и да са отвоерни към света, не обичат да допускат никого до себе си. Разбира се, с изключение на тези, които те самите са позволили и са поискали. Стрелците не са хора, които можете да накарате да се влюбят. Ако те са решили, че вие не сте правилният човек - няма да успеете да осъществите плана си. Стрелците искат да имат до себе си също толкова свободолюбив дух, за да се чувстват щастливи. 

Лъв

Лъвовете не са от хората, които лесно биха се притеснили или да изпитат неудобство от някого. Всъщност единственият човек, пред когото те са себе си, е избраникът на сърцето им. Лъвовете обожават да получават любов от всички страни и по различни начини, затова за тях е изключително невъзможно да останат с един човек. Не за друго, а защото няма как да открият всички качества, които търсят, само в един човек. Но намерят ли го... завинаги е. 

Водолей

Представителите на тази зодия трудно се отпускат в чужда компания и не обичат да показват истинската си нежна страна пред много хора. Тя е запазена само и единствено за най-смелите, които са готови да се преборят за сърцето на Водолея. Всъщност така те самите определят кой си заслужава и кой - не. Ако сте достатъчно постоянни в желанията си, ще имат удоволствието да ви обича Водолей. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?