2374

Любов в облаците: Дани Петканов не може да забрави Александра СНИМКА

Даниел Петканов и Александра Богданска бяха една от най-симпатичните звездни двойки, която ежедневно гледахме в социалните мрежи и можехме да видим почти всяка тяхна стъпка. Жалко, че нещата между тях се развиха по този начин дори след раждането на сина им Габриел, но това е положението.

Дори след развода в интервю Алекс сподели, че това е един наистина труден период за нея и все още обича Дани, все пак любовта не изчезва за миг, но се бори с това чувство и е въпрос на време да излезе от кръга, в който се върти.

Със сигурност и на двамата не би им било приятно, ако другият намери бързо, бързо нов човек, но и това ще стане. Сигурни сме, че още от момента, в който обявиха публично раздялата си, мъжете веднага са нападнали красивата инфлуенсърка.

Лудият репортер продължава да се занимава с инфлуенсърската си кариера. В момента той се намира в Амстердам със свои колеги инфлуенсъри заради работни ангажименти, отбелязва vbox7. Дори в този момент Дани не може да се откъсне напълно от Алекс. В стори той сподели нейна снимка от рекламен постер, на която е попаднал по време на полета си. Дори във въздуха няма как да избяга от тази любов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Тези

Тези

13.08.2022 | 12:26

С какво са известни ,че си поправиха носовете ,че се разведоха , че този е луд репортер каквото и да значи това и ,че тази има инфлуенца .

Отговори
1 0
Кой

Кой

13.08.2022 | 04:25

Е интересен тези ли ? Голям смях един луд репортер така и не разбрах защо му казват така и една инфлуенца . Къде видяхте интерес .

Отговори
2 0
Бръмммм

Бръмммм

12.08.2022 | 20:48

А ние тъкмо ги забравим и пак се пише за тях. С какво друго са известни .

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?