44
Следвайте ни

Любов ще разтресе живота на 4 зодии през новата седмица

viber icon

Амур ще простреля с любовния си лък тези 4 зодии през новата седмица. Очаква ви нова любов и още нещо!

ВЕЗНИ

Натискането на бутона за рестартиране в социалния ви живот е точно това, което трябва да направите, дори ако сте обвързани. Вратите се отварят и се появява възможност да излезете и да се срещнете с хора. Ще се почувствате като напълно различен човек, когато се социализирате с хора, които се вписват в живота ви по начин, който не сте допускали до този момент.

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте и не излагайте любовния си живот на показ, преди да е дошъл подходящият момент. Може да се почувствате нетърпеливи да споделите, че в живота ви се случва нова прекрасна връзка, но споделянето открито може да бъде прекалено ранно действие от ваша страна. Оставете нещата да пуснат корени, преди да правите съобщения, които ще искате да изтриете по-късно.

ОВЕН

Църковен брак? Това може да не е толкова далеч от мечтите ви. Дори и да сте омъжени от много дълго време, идеята за подновяване на клетвите ви харесва точно сега. Можете да дадете големи обещания и да ги поискате в замяна от партньора си. В момента имате доста любов в сърцето си и тя ще иска да бъде изразена по нов начин.

РИБИ

Някои хора никога не се преживяват напълно. Любовта се съживява и събирането с бивш е напълно неочаквано. Но приятел или бивш от миналото може да се върне в живота ви, за да се опита да ви доведе и двамата в място на затваряне или прошка, а когато чувствата все още са там, нещата могат да се възстановят оттам, където са спрели, пише struma.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?