49

Любов под носа на Слави: Загадъчно пророчество събрало Венко и Невена

Невена Цонева разкри в социалните мрежи как е открила мъжа на живота си. От няколко години певицата на Слави и барабанистът на "Ку-ку бенд" Венелин Венков-Венко живеят под един покрив и се радват на наследника си. От известно време Невена е залитнала по окултното и води свой подкаст на тема мистерии в ютуб. Да се насочи към паранормалните явления, я тласнало предсказание, което освен това я събрало с Венко.

"След едно участие към мен се приближи мъж от публиката и ми каза, че в момента съм сама, но скоро ще намеря правилния човек в живота си", разказва певицата. "Тогава аз изобщо не се чувствах самотна, но се замислих над думите му", добавя тя.

Малко след пророчеството на мъжа, когото Цонева не срещнала никога повече, тя се запознала с бъдещия си спътник в живота и скоро искрата на любовта пламнала между тях.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ауууууу

Ауууууу

15.08.2023 | 14:06

Нима голям праз местя насам натам матрахулките за тези чалгопитеци. Ако ще и златни говнада да серат не ни интересуват.

Отговори
3 2
Анти чалгар

Анти чалгар

15.08.2023 | 12:28

Чалгарски глупости.

Отговори
3 1
Ку-ку Бенд

Ку-ку Бенд

15.08.2023 | 11:35

Невена попитала Венко: - А бе, ние вече 10 години сме заедно. И дете имаме, няма ли да се женим? - Няма кой да ни вземе. - отговорил и в типичният си стил Венко - Ами, като няма кой, ние пък да се вземем. - казала му Невена. Но, Венко се направил че, не я е чул. От тъпанар, кво искаш?

Отговори
5 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?