Следвайте ни

Любов ли е? Слави заклещи бившата половинка на Рачков

viber icon

Слави Трифонов изгражда отново един по един мостовете към бившите cи колеги, които изгори преди години. След като преди няколко месеца се помири с Тончо Токмакчиев, сега протегна ръка и към Васил Василев-Зуека. Това стана директно от телевизионния екран. Актьорът изненадващо бе гост на Слави в шоуто му преди няколко дни.

И двамата показаха приятелско отношение един към друг. „На гости ми е един мнoго специален за мен човек. Аз съм имал щастието, удоволствието и привилегията да работя с него. Всъщност това не е точно така. Не би казал, че сме работили, защото това беше смисълът на живота ми. Аз се чувствам наистина удостоен с възможността да живея по този начин. Вижте как се изразявам, но това е истината. Ние се забавлявахме с този човек ужасно много.

Преди много години, преди, представете си, повече от 25 години. Понякога ми се струва, че това време е изтекло толкова бързо, но наистина беше така. Ние бяхме много млади. Всъщност преди повече от 25 години с този специален за мен човек изпяхме емблематични за онова време песни, които се казваха с невероятните имена „Шат на патката главата. Да не говорим за един невероятен хит като „Дулсинея". Той е много талантлив актьор, а наскоро с изненада разбрах, че и художник", така нов представи Зуека зрителите си.

Васил му направи забележка: „Не започваш добре, щеше да ме разплачеш“, обяви той. След това двамата разказаха няколко забавни момента от общата им работа. Все пак признаха, че не са се виждали и говорили с години. Така и не станаха ясни причините за това, пише „България Днес“.

Представиха и част от картините на Зуека, като Слави пожела да купи две, но Василев предпочете да му ги подари.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?