71

Любов към масите! Дениз от „Ергенът“ претърпя фиаско с тузарско начинание

Подгласничката в първия сезон на „Ергенът“- Дениз Хайрула, затвори ресторанта си, въпреки че го откри едва преди няколко месеца, пише hotnews.bg.

Дениз хлопна кепенците на тузарския ресторант, който се намира в полите на Витоша. Най-вероятно красавицата е решила да спре бизнес начинанието си и да не се набутва повече с пари. Според други, заведението е затворено само за летния сезон, ала никой не отговаря на телефона, даден в сайта на ресторанта. 


Ергенката помпозно откри бутиковото заведение през пролетта, точно когато вървеше шоуто, което я направи още по-популярна. Въпреки шумното откриване и големи заявки ресторантът на Дениз не потръгна така, както й се иска. Естествената красавица не се радва на много клиенти, а ако има такива, те си тръгват разочаровани.

"Очакванията по никакъв начин не оправдават с реалната ситуация“, пише един от недоволните клиенти на заведението на Дениз, цитиран от „България Днес“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тумангелов банкер

Тумангелов банкер

31.08.2022 | 20:13

Парите са два вида. Лесни и трудни. Туркинчето бързо разбра простата истина че, най трудно се изкарват парите чрез труд. Сега ще продължи да скача, като кенгуру от креват на креват, пък току виж и тя намерила някое богато гущерче, като Светлето (бивша Гонзовица)

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?