1939

Любов или? Емилия взриви мрежата с тези думи за Башур

Емилия изстрада много в любовта, но откакто срещна съпруга си Жорж Башур, се носи на крилете на щастието. Изпълнителката не се позовава на израза "щастието обича тишината" и сподели пред последователите си в социалната мрежа колко много обича любимия си мъж, с когото са семейство близо 5 години.

Бракът на певицата с бизнесмена буди голяма завист от колежките й, но пък на Емилия видимо не й пука и дори в последните години се е отдалечила от средата на фолка и се вълнува единствено от своята работа, която е в огромен подем. 

“Аз винаги съм с него и той винаги е с мен. Никъде не ходим един без друг, освен ако не е свързано с работа. Аз го обичам с цялото си сърце и той ме обича повече от всичко. Аз не мога без него и той е така – не може без мен. Той се грижи за мен ежедневно, ежечасно, ежеминутно и не само за мен, но и за цялото семейство. Аз!!! – Ужасно много благодаря на Господ, че ме срещна точно с него, че преплете съдбите ни. Той е мил и понякога строг. Той не обича да се снима, но е до мен и в този момент. Той е Моят Жорж и моето всичко!!!” – написа тя в социалната мрежа.

Повод за тези трогателни думи бе Денят на влюбените, а феновете на Емилия отвърнаха със стотици коментари и благопожелания да запазят любовта в семейството си и да са все така щастливи заедно.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?