46

Любов или...? Деси Банова разкри развеждат ли се с Плевнелиев

Животът на Деси Банова-Плевнелиева напоследък е пълен с емоции, които за съжаление не винаги са приятни. Блондинката трудно преживя кражбата на колата си, но пък съдбата я компенсира със завръщането в телевизията.

Съпругата на Росен Плевнелиев бе свидетел на наглия обир по Коледа, станал пред очите й в столичен мол. Предполага се, че джипът вече е зад граница, а за да е се ядосва напразно блондинката, мъжът й веднага й поръча нова кола.

Две месеца по-късно Нова телевизия официално обяви, че бившата синоптичка се връща в медията, но в ново амплоа като водещ на авторска рубрика ,,Tyк и сега“ в предаването „Събуди се“. Всяка събота тя ще представя популярни българи в различна светлина такива, каквито рядко ги виждаме, съобщават официално от медията.

Очевидно, Банова, която е завършила туризъм в УНСС, ще конкурира Мон Дьо, който също се изявява в „Събуди се“, но в неделния ден. И двамата ще показват и разпитват известни личности, което ги прави преки конкуренти. Че няма никакво намерение да се отказва от телевизията, но категорично иска да скъса с образа на синоптичка, Банова даде заявка още миналата година, когато участва в „Черешката на тортата“. „Не съм се отказала макар да съм с малко дете. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководството за работни варианти за мен“, сподели в началото на 2021 г. госпожа Плевнелиева.

Блондинката слезе от телевизионния екран, преди да роди сина си от Росен Плевнелиев. Йоан дойде на бял свят в първия ден на октомври 2018 г. Преди това майка му отстъпи мястото си като синоптичка на Нора Шопова, която сега гледаме по БНТ. Деси Банова си направи собствено предаване в сутрешния блок, в което разказваше за реализирали се българи.

В „Истории на успеха с Деси Банова“ бившата синоптичка канеше хора, които са постигнали много, за да разкажат за своя път към успеха и още тогава даде заявка, че не иска да бъде възприемана като момиче от времето. С президента са семейство от четири години, като той има два развода зад гърба си.

Банова казва официално „Да“ на Плевнелиев през 2018 г. Сватбата е в тесен семеен кръг в София, а семейството сключва и граждански, и църковен брак, които са първи за младоженката. През февруари 2020 г. след кръщенето на общия им син Йоан се понесоха слухове, че родителите му се разделят.

„Обичаме се с Росен и няма нищо вярно в това, че се развеждаме! Ние двамата си гледаме децата и сме щастливи, няма какво друго да ви кажа по темата. Не знам откъде си измислят хората такива сензации“, сподели тя. Голямата фамилия на Плевнелиев живее в луксозна къща в „Резиденшъл парк“ - комплекс, построен от строителната фирма на бившия държавен глава, пише „Минаха години“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Геро

Геро

15.03.2022 | 10:14

Не мога да ги гледам! Отвратителни са и двамата.

Отговори
4 2
Полански

Полански

14.03.2022 | 22:43

Боклуци

Отговори
7 2
Деса златотърсачката

Деса златотърсачката

14.03.2022 | 22:28

Да не свършиха кинтите на чичака ?

Отговори
6 4

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?