3906

Любов и пари! Вижте дали сте финансово съвместим със своята половинка според зодията

Любов и пари! Вижте дали сте финансово съвместим със своята половинка според зодията

 

Според астролозите финансовият ни успех зависи от това кой е около нас. Когато избираме партньор в живота си, е необходимо да вземем предвид не само любовната, но и финансовата си съвместимост според зодията.

Овен

Овенът е добре да си партнира със знаците на въздушната стихия и особено с Водолея. Везните също могат да му донесат финансов късмет, но той трябва да се пази от Скорпиона.


Телец

Телецът има финансова съвместимост с Водолей или Скорпион. Съюзът с тези знаци може да му донесе невероятен паричен късмет, пише iwoman.bg.

Близнаци


Близнаците ще привлекат парите в живота си в партньорство с Лъв. В това отношение за тях подходящи партньори са Козирог, Телец, Дева и Стрелец.

Рак

За да забогатеят Раците трябва да се обвържат с Лъв, Овен или Стрелец, които да ги амбицират и да им обяснят защо в този материален свят финансите са много важни!

 

 

Лъв

Лъвовете ще бъдат богати единствено, ако се обвържат с Близнаци. Тази двойка има невероятен късмет с парите. Везни, Водолей, Козирог, Дева и Телец също са подходящи за щастлив и комфортен брак.

Дева

Девите се нуждаят от подкрепата на Скорпионите. Ако за повечето знаци Скорпионите са напълно несъвместими по отношение на парите, то в този случай те ще изиграят главната роля.

Везни

Везните носят късмет с парите на почти всички зодии. Представителите на този знак привличат парични потоци към своите сродни души, но те самите винаги са без пари. Единственият, който може да помогне на представителите на този знак, е Стрелец.

Скорпион

Със Скорпионите всичко е сложно: те отклоняват пари от почти всички знаци! Единствените, които няма да бъдат съсипани от съюз със Скорпиони, са Козирог, Телец и Дева.

Стрелец

Стрелецът ще има късмет с парите, ако е с Водолей или Везни. Ако създаде семейство с един от тези знаци, богатият живот му е гарантиран.

Козирог

Козирогът е знак, върху чието финансово благополучие никой не може да повлияе. Но в това отношение Стрелец, Овен или Лъв са най-подходящи партньори за него.

Водолей

По-добре е Водолеят да сключи брак с представители на стихията на огъня: Стрелец, Овен или Лъв.

Риби

Козирози, Дева или Телец могат да помогнат на Рибите във финансово отношение, тъй като те не боравят добре с пари.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?