Следвайте ни

Любов и финансови придобивки очакват четири зодии

Овен- Този вторник ще ви дари с, така жадуваното спокойствие. Запазете това спокойствие поне до ранните часове на следобяда. Най-добре откажете покана за парти.

Телец- Този вторник ще се справите с предизвикателствата на деня с помощта на приятели. Хубаво е да върнете жеста и да ударите едно рамо и на тези, които са ви помогнали. Обърнете повече внимание на децата и им разкажете някоя случка от вашето детство.

Близнаци- Този вторник имате всички шансове пред вас да се открие възможност за допълнителни доходи, или израстване на работното място. Не го отхвърляйте веднага с лека ръка. Може да се окаже златна мина. Имате достатъчно време и ресурси, за да опитате.

Рак- Този вторник може да започне прекалено емоционално, дори за вас, но в края на деня добра новина ще ви ободри и ще забравите за ядовете си. Не взимайте прибързани решения и се консултирайте преди това с ваш верен приятел.

Лъв- Този вторник ще започне обещаващо, но хубавите неща стават бавно. Ще трябва да положите усилия, за да се получи това което искате. Хубаво е да си зададете и въпроса дали действително искате точно това.

Още четете тук.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?