2374
Следвайте ни

Любов и други неприятности превземат живота на много ЗОДИИ

viber icon

ОВЕН
Днес въздухът около Овена буквално ще е наелектризиран от романтика, а любимият му човек определено ще улови този заряд. Не пропускайте, да се възползвате от това, за да подарите на избраницата си една незабравима романтична вечер! Тези от вас, които са все-още необвързани: много представители на противоположния пол ще ви обърнат повишено внимание.

ТЕЛЕЦ
Дори и да е на меден месец, Телецът ще поиска, да остане сам за известно време. Денят ви склонява към мечтателност, замисленост и известна изолация, която едва ли ще бъде споделена от любимия ви човек. Звездите ви съветват да не се криете зад ъглите, а директно да кажете на избраницата си за желанието си, да се усамотите за кратко. Това ще ви помогне да избегнете ненужните обиди.

 
БЛИЗНАЦИ
Днес Близнаците имат шанс да издигнат отношенията си с любимия на седмото небе! В този ден вие и партньорът ви ще бъдете настроени на една и съща вибрация, заедно ще се чувствате добре и спокойни. Ако искате, можете да измислите нова ситуация и да се сближите още повече. Най-доброто, което можете да направите, е да се насладите на компанията си, къпейки се в извора на чиста любов.

РАК
Ако Ракът иска да привлече вниманието на човек, който харесва, най-добрата тактика е леко да го игнорирате. Е, или поне демонстрирайте своята независимост и разнообразие от интереси. Нека не си въобразява, че вие мислите за него по цял ден и цяла нощ! Днес вие имате много неща за вършене, но имате и много почитатели… Недостатъците на този подход са възможната ревност от любимия човек, а плюсовете – незабравима среща.

ЛЪВ
 Днес любимият на Лъва може изведнъж да поеме инициативата и да направи нещо, което не е очаквал от него! Може би днес той ще ви предложи среща на необичайно място, ще ви запознае със странните си приятели, хобито или нещо друго от света, от който вие преди сте били далеч, като от Луната. Няма нужда да се съпротивлявате: прекрасно е. Тази обмяна на емоции и преживявания ви сближава, обновява чувствата и помага на връзката да се развива.

 
ДЕВА
Днес имате шанс да почувствате чувство на ревност! Може би вашият любим човек ще ви даде повод за това, или може би вие ще ревнувате от нещо, което не съществува. Вместо да се тревожите, само трябва да се включите в надпреварата – няма значение дали е истинско или премислено. Красиви дрехи, блестяща усмивка и закачлив поглед – нека това да е днешният ви боен арсенал.

ВЕЗНИ
Днес Везните не трябва да подготвят предварително сценарий за романтична вечер – по-добре е да оставите това на партньор. Нека бъде ден за изненади, вълнения, нарушаване на забрани! Доверявайки се на любимия си човек, вие рискувате познатият ви свят да се обърне с главата надолу и някои бариери да паднат окончателно. Най-малкото, на което избраникът ви е способен днес, е да ви изненада с въображението си.

СКОРПИОН                                          
 Скорпиони, днес, преди да кажете, каквото и да било на любимия човек, трябва да помислите сто пъти. Защо? Има много отговори: може да останете неразбрани или вашият човек ще бъде склонен да спори с вас. Така че, днес основната отправна точка за вас трябва да бъдат думите „дипломация“ и „предпазливост“. Още по-добре ще бъде преди да говорите, да се съветвате с любимия човек.

СТРЕЛЕЦ
 
Днес Стрелецът ще владее свободно изкуството на съблазняването! За да спечели сърца, той не трябва да прави хитри планове или да парадира с достойнствата си. Небрежно кимване с глава, усмивка, поглед – и сега врагът е победен и гори от страст! Единственото “но”: звездите ви съветват днес да не очаровате всички, които си набележите. Защото, какво ще прави след това с група пленени сърца и умове?

КОЗИРОГ
 Днес Козирозите не бива да се срамуват в общуването с любимия човек! Разбира се, още никой не е умрял от скромност, но и вероятността от грешки е голяма. Така че, ако днес се срамувате, да поискате нещо от любимата си душа или просто се притеснявате да поговорите на откровени теми от сърце, то днес трябва да го направите. Денят ще предразположи и двама ви на доверчива, приятелска вълна.

ВОДОЛЕЙ
Вторник е денят, в който Водолеят трябва да отдели време за любовните отношения. Напоследък имате много събития в лично отношение, които вие трябва да обмислите, анализирате или просто да ги оставите вътре в себе си – за предпочитане в мир и тишина. Това не означава, че трябва да решите нещо още днес. По-скоро медитирайте и мечтайте, връщайки се към приятните моменти от живота си отново и отново.

РИБИ
Днес Рибите ще искат да блестят и не бива да се свенят от това! Нека дрехите ви са светли, а косата или гримът ви малко по-провокативни от обикновено. Уверени жестове, ексцентрично поведение и усмивка ще завършат победния ви образ. В каквато и компания да се озовете днес, ще бъде почти невъзможно да останете незабелязани от противоположния пол.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?