1553

Любов! Човек на Лудогорец утешава Диана след Вергов

На крилете на любовта се носят актрисата и художник Диана Димитрова и пиарът на Лудогорец Владислав Трифонов, научи „Телеграф“. Въпреки че двамата не коментират публично връзката си, бившият журналист придружи красавицата по време на откриването на последната й изложба в столичната галерия nOva art space, след което сподели с приятелите си в личния профил във Фейсбук:

„Докосване” - една силно завладяваща изложба, творение на най-красивата художничка сред актрисите и най-красивата актриса сред художниците Диана Димитрова. Респект!“

Публикацията бе придружена с кадър от културното събитие, което се състоя на 7 март. На него Диана и Владислав се гледат влюбено и са прегърнати на фона на една от новите й картини, обединени под наслов „Докосване“.

Именно и затова постът на Трифонов започва с тази дума. Гледайки снимката обаче, тя би могло да се каже, че е употребена и не метафорично, защото двамата наистина са се докоснали. Владислав Трифонов работи в Лудогорец от 2012 г. Наскоро той участва в предаването „Стани богат“, където се представи много силно, печелейки 10 000 лева.

Той е бивш журналист, като работи като редактор и във вестник „Мач Телеграф“ и легендарния, но вече несъществуващ "7 дни спорт". 

Диана Димитрова сподели наскоро, че няма мъж до себе си. Тя изглежда се бореше с травмите след историята с Вергов. Но явно е преодоляла болката.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Куч.ката

Куч.ката

12.03.2023 | 09:08

е с поредния иди.от. Ама този има клюн вместо нос. Тази е всеядна, зла и много ненормална.

Отговори
1 0
Очакваше се ....

Очакваше се ....

11.03.2023 | 19:46

..... ЛУДО горец. Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака!

Отговори
3 0
Пакистанецът, бира - скара

Пакистанецът, бира - скара

11.03.2023 | 18:51

,, Гади,, ми се от тази дума.. любофффф, еее вижте и траверса, реши, че на 50 г я, намери,, пинокио,, я кажи как е по, по, по, хипо с парцали или без парцали, ужасссс....!

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?