46

Любов без граници: Шест двойки зодии, които се разбират без думи

В лицето на кой земен знак може неочаквано огненият Стрелец да намери верен спътник, който споделя неговите идеали и мечти? Кой партньор е идеален за Рак? И кой ще успее да върне мечтателните Риби на земята, като ги обгради с грижа и подкрепа?

Вижте шест двойки зодии, които се разбират без думи.

Овен и Лъв
Първата двойка знаци на зодиака, в която две половини са кармично свързани, е Овен и Лъв, пише Marie Claire. И двамата партньори буквално излъчват пламък, устрем и интерес към живота. Те никога няма да скучаят един с друг, а и за двамата това е изключително важно. Бурни страсти, ярки изяви, красиви жестове – това отличава тази двойка от останалите. Амбициозният Лъв ще бъде обвит от вниманието на темпераментния и романтичен Овен. В отговор Лъвът също няма да забрави да се погрижи за любимия си партньор и да му даде искрени, страстни чувства, както и да го поглези със сладки изненади.

В допълнение, безупречното чувство за вкус, присъщо на тези знаци, ги прави „двойка на милион“ във всяка компания. И двамата партньори се стремят към луксозен, цветен живот под светлините на прожекторите. Такава двойка е успешна във всичко, което прави.

Телец и Рак
Те сякаш са създадени един за друг. И двамата се чувстват комфортно още от първата среща. Сякаш нещо невидимо свързва тези хора. Телецът е очарован от скромния и замислен Рак. И Ракът, забелязвайки чара, чувствеността и топлината, излъчвани от Телеца, не може да остане безразличен към него.

Ракът и Телецът са двойка, която може да прекарва цялото си време заедно. Някои хора имат нужда от почивка един от друг, но не и те. Чувствата в такава двойка нарастват всяка година. Затова Телецът и Ракът често създават семейство, в което царят разбирателство и вярност. Щедростта на Рака и желанието да даде на партньора всичко най-добро е точно това, от което се нуждае Телецът, защото за него любовта се измерва не само с топлината на чувствата, но и с луксозните подаръци. Но никой от тях не понася скандали и кавги, затова се опитват да ги избягват всячески.

Близнаци и Водолей
В следващата двойка кармичните връзки свързват свободолюбиви и свободни партньори – Близнаци и Водолей. За никого не е новина, че настроението на Близнаците може да се променя със скоростта на светлината, а Водолеят е точно човекът, който не обича рутината и монотонността. Непредсказуемостта е важна за Водолея като въздуха. Не понася скуката и простащината. За Водолеите изменчивите Близнаци са просто подарък от съдбата. Никога няма да познаете кой точно ще бъде Близнакът вечер, а още повече сутрин. Това, от което и двамата се нуждаят е непредсказуемост, нови усещания, комуникация, пътувания, преживявания и нови хоризонти. И двамата умеят да уважават личното пространство на другия, защото самите те знаят колко е важнотo.

Дева и Риби
Съюзът, в който са свързани Дева и Риби, е наситен с невидимо чувство един към друг, дори от разстояние. Стабилността на Девата е идеално балансирана с мечтателността на Риби. Земна до мозъка и костите, Девата е в състояние нежно и ненатрапчиво да върне своята Рибка в реалността и да каже как да живее и действа на Земята, а не в облаците (както е типично за Риби). От своя страна романтичните, сантиментални и мечтателни Риби смекчават трезвия прагматизъм на Девите, което им позволява да се видят в различни роли. Рибите могат да опитат ролята на покровител и сътрудник, а Девата може да научи от тяхната уязвимост и чувственост.

Стабилен, но в същото време романтичен живот очаква такава двойка. Девата и Рибите често са обединени не само от семейството, но и от общ бизнес.

Везни и Скорпион
Страстна и необикновена двойка – Везни и Скорпион. И двата знака обичат изразяването, красотата, ярките чувства, емоциите проникват вътре във всичко. Романтичните Везни могат да покажат на недоверчивия Скорпион какво означава да обичаш и да бъдеш обичан. Чувствеността и искреността на Везни е в състояние да разтопи сърцето на Скорпиона, обезоръжава го и го принуждава най-накрая да се отпусне.

В такава двойка всичко се основава на взаимно съгласие и вярност. Те сякаш магически и интуитивно намират ключовете един към друг. Но пламне ли и най-малката искра на ревност или негодувание, със страстите и душевните терзания шега не бива. Това трябва да се има предвид и от двамата партньори, тъй като всеки от тях приема всичко присърце. Добре е, че помирението в такава двойка е също толкова ярко и страстно.

Стрелец и Козирог
Тази двойка е създадена, за да покори всички върхове на света. Общите цели и движението са това, което обединява тези партньори. За тях няма нищо по-сладко от вкуса на победата и новите завоевания. Често съдбата събира тези хора на работа. Буйният и неуморен Стрелец ще намери опора и верен другар в лицето на трудолюбивия и упорит Козирог. Козирогът е склонен да навлиза в същността на случващите се неща, докато Стрелецът няма да го остави да седи мирен и на едно място.

За такава двойка можете да кажете: „На една и съща дължина на вълната са“. И двамата партньори се стремят към комфорт, удобство и лукс в ежедневието. Идеалното свободно време за Стрелец с Козирог е забавление с ползи за ума и тялото. Безцелната и пасивна почивка не е за тях, пише tialoto.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?