49

Любимка на Слави закопа Деси Слава в "Капките" СНИМКИ

Деси Слава, която напоследък често е нападана заради килограмите си, изпадна в много неловка ситуация, която едва ли се е отразила добре на самочувствието ѝ. По време на участието ѝ в  „Като две капки вода“ двете с Нели Петкова се появиха в абсолютно еднакви тоалети, пише Hotnews.bg.

Напълно съвпадащите им тоалети стояха различно, защото фигурите на певиците са доста различни. Първа на сцената на шоуто изгря Десислава, която се бе намъкнала в черни коси панталони и черен топ без ръкави, а ансамбълчето бе съчетано с високи ботуши. 

 Пищната й фигура не предполага подобни екстремно къси дължини, затова певицата доста е фотошопнала снимките си в инстаграм. По съвсем съшия начин след нея излезе и Нели Петкова, която партнираше на Краси Радков, но по-младата изпълнителка изглеждаше доста по-нормално и секси в изрязаните дрешки.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Алито от София

Алито от София

20.04.2022 | 10:18

Поета го е казал, различни хора, различни идеали, Нели Петкова си е фини млечно гадже и много си я харесват такава, но не е и раждала, за сметка на това Десислава си е ориенталски вкус, независимо фигурата и, пак си има много симпатизанти, Десислава си има телевизия, а за участия и хитове, Нелка просто се губи, от както напусна Слави Трифонов както много други се загуби, а тоалетите и, не са шидьоври за да се коментират, и двете момичета са си добре, щом ги носят

Отговори
7 1
Щерьо

Щерьо

20.04.2022 | 14:29

Раждала е Нелката и още как, но просто си фино гадже.

Отговори
1 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?