Следвайте ни

Любимка на Слави в траур! COVID-19 погуби неин скъп човек

viber icon

Певицата Невена Цонева, която пее в шоуто на Слави Трифонов и е една от любимите му певици, е в траур. Коронавирусът уби нейния баща - музикантът Цветан Цонев.

За кончината му споделиха от Детски комплекс "Йовко Йовков" в Севлиево, където той ръководеше успешна музикална школа. Той е доказал се музикант, музикален ръководител и откривател на музикални таланти. 

Най-големият му успех е дъщеря му Невена Цонева - първият музикален идол на България.

"Цъфче, ще ни липсваш приятелю! Прекрасен, благороден и хрисим човек и приятел", написа Нора Николаева, солистка на вече несъществуващия Естрадно-духов оркестър "Севлиево". 

"Един уникален човек, винаги добър, усмихнат, позитивен, невероятен музикален педагог и професионалист вече не е сред нас. Благодаря за всичко, на което ме научихте и за това че винаги бяхте до мен и ме подкрепяхте!", написа във фейсбук възпитаничка на Цветан.

Въпреки трагедията дъщеря му трябваше да събере всички сили, за да се яви на сцената едва на следващия ден. Невена Цонева трябваше да пее в шоуто "Маскираният певец" по Нова тв - смята се, че тя се крие зад маската на Булката. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?