49
Следвайте ни

Любимка на Слави показа мъжа си и всички ахнаха СНИМКА

viber icon

Певицата Нели Петкова беше гост в „Забраненото шоу на Рачков“ снощи, което съвпадна с 38-я ѝ рожден ден. Блондинката досега не коментираше личния си живот, но този път сподели кой е съпругът ѝ. Американецът Джеф Грийн е финансист, занимава се с телевизия и продуцентство и е с около 20 години по-възрастен от Нели. Той ръководи малко гледаемата телевизия „Блумбърг“, която излъчва единствено икономически новини, така че Димитър Рачков няма място там, въпреки че на шега си поиска място по време на разговора с Петкова.

 

 

След 11 години брак с българка и две деца, Джеф зарязал семейството си, развел се и заживял с певицата, която му роди син Даниел. Джеф делял времето си между родината си и нашата страна. Нели също пътувала до САЩ. Заради разликата във възрастта им певицата не искала да предизвиква коментари, че връзката й е по сметка.

„Двамата с него имаме съвършено различни интереси, но намираме начин да сме заедно въпреки всички ангажименти. Той е търпелив и успява да уравновеси моя буен темперамент. В същото време е много забавен - шегува се с мен и не ме оставя да се взема на сериозно”, разкрива певицата.

След специалната изненада, която й беше подготвил Рачков, тя истински се развълнува и от видео поздрава на актьора Виктор Калев. „Аз съм много благодарна, че точно денс съм тук. Голяма късметлийка съм, защото имам възможността да сбъдвам постоянно мечтата си да пея. Много силна емоция и прекрасен подарък е това да празнувам пред публика“, сподели Нели. За любовта си към народната музика тя призна: „Българският фолклор е уникален. Има магия в него. Винаги когато съм изпълнявала народни песни пред чужденци, те са оставали без думи. Няма нужда да разбираш текста, за да усетиш тази вибрация“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Ужас

Ужас

07.12.2021 | 15:35

Кво е това грозно яйце и дърто

Отговори
7 2
Док

Док

07.12.2021 | 09:05

Дърт мераклия

Отговори
17 1
Баба

Баба

06.12.2021 | 21:09

Парите винаги "движат света".... с любов!

Отговори
39 5
Роси

Роси

06.12.2021 | 20:23

Нищо, де нищо, че е стар.. Нали булката е щастлива..Май, дядо е и грозничък, но пък е влюбен..

Отговори
34 7
Биби

Биби

06.12.2021 | 20:08

Ооо женен за българка и с две деца??? Голямо съвпадение - пак българка. Нещо не ми се вижда Ок тази работа, то си е неин избор, но ми се струва, че е голяма минавка, голям компромис е направила със себе си. Възрастен човек с деца, проблеми. Защо ти беше това бе прекрасна Нели, само за да е американец ли?

Отговори
54 12
С любовта

С любовта

06.12.2021 | 16:13

няма шега. И с курвалъкът.

Отговори
52 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?