1939

Любимец от "Приятели" шокира света с това признание

Матю Пери, който наскоро издаде мемоарите си, призна и защо не може да гледа отново "Приятели" - сериалът бетонирал го за историята. "Всеки сезон ми напомня точно през каква гадост съм минавал", пише "Daily Mirror".

Актьорът, който играе Чандлър Бинг, се бори със зависимостите от наркотици и алкохол през годините, в които участва в сериала.


Въпреки че "Приятели" е толкова голям хит, Матю каза, че му е трудно да гледа ситкома, защото му напомня за неговите борби, пише dir.bg.


"Не съм го гледал, защото можех да отново да усетя кръга, в който се въртях - пиене, опиати, пиене, кокаин", добави той по-късно.


"Мога да различа сезон по сезон какво е ставало по това как изглеждах. Ето защо не искам да го гледам, защото това е, което виждам. Вземах по 55 Vicodin-а на ден, тежах 58 кг, бях в "Приятели", гледан от 30 милиона души, но не понасям това, че бях брутално слаб", казва той.

Той обаче имал правило - никога не пиел, нито употребявал наркотици, докато работел, от уважение към петимата си колеги. "Разплаквам се всеки път когато се сетя. Мислел съм си: Не е честно, че трябваше да премина през тази болест, докато останалите петима-не", добавя той.

Поредицата приключи през 2004 г. след 10 години, в които групата приятели се сбогуваха с публиката, както и един с друг.

В мемоарите си Матю каза как докато всички хлипали на финала, той бил вцепенен и не чувствал нищо.

Признава, че не знае дали изтръпването е заради тежкия коктейл от лекарства, които е вземал, или защото той "като цяло бил мъртъв отвътре". Споделя, че се надява един ден да бъде достатъчно излекуван, за да гледа "Приятели", защото знае, че сериалът е докоснал толкова много хора.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Доктор

Доктор

07.12.2022 | 08:38

Един бивш наркоман и пияница написал книга . А от този сериал съм гледал само 2-3 епизода общо за всички сезони . Не ми беше интересен.

Отговори
1 4
КАШКАВАЛА ША ГО ЗЕМЕШ ЛИ КАШКАВАЛА.......???

КАШКАВАЛА ША ГО ЗЕМЕШ ЛИ КАШКАВАЛА.......???

08.12.2022 | 14:21

Вярно ,може да е всякакъв,но е известен в цял свят,за разлика от теб,който си един никому неизвестен,анонимен бай никой.... ...Пък за сериала ,,Приятели,,...колкото и да е скучен,пак е 100 пъти по-готин от разните му там беге сериали ,формати и тям подобни помии с които ни заливат от ТВ екрана......анадънму......отворен....

Отговори
3 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?