2374

Любимата му поза показва неговия характер

Любимата поза издава характера на мъжа, смятат психолозите, които направиха кратък психологически анализ на мъжкия пол според сексуалните му предпочитания. Характерът на мъжа може да се разкодира не само по начина на обличане и любимата храна, но и по предпочитанията му в спалнята.

Любимата поза на мъжете лидери е мисионерската, тъй като тази позиция оставя силния пол да доминира над жената. Такива мъже са категорични в решенията си и върло пазят семейното гнездо.

Потайните мъже харесват да са отгоре, но жената да лежи по корем. Това е знак, че партньорът ви е доминираща личност, която не разкрива докрай всичките си карти пише fakti.bg.

Страстен мъж с дълбоки чувства, но избягва емоционалната близост с половинката.

Самовлюбените типове мъже обичат да правят секс пред огледалото, така че да виждат не партньорката си, а себе си. Такива мъже избират жените по външния им вид, но самите те предпочитат комплиментите да са за тях, а не за нежната им половинка.

Позата "ездачка" е признак за благ характер, който оставя половинката си да се чувства по-силната в двойката. Това са мъже, които често изпускат юздите на своите партньорки, но въпреки това са готови на всички за жената, която обичат.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
А празненето

А празненето

31.07.2022 | 01:41

В устата?

Отговори
0 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?