Следвайте ни

Лъвове, върнете дълговете! Девата върти любов

viber icon

Овен  

Това е ден, в който ще може да постигнете чудеса. Трябва само да сте напълно праволинейни и да не се отклонявате със странични дейности от основните.

 

Телец

 

Днес ще сте господар на деня си. Каквото ви се иска - това може да правите. По някакъв начин ще избягате от светлината на прожекторите.

 

Близнаци

 

Днес ще имате свободата сами да решите с какво да се заемете. Тъй като ще ви върви като по вода може да отменете някои от по-сложните задачи.

 

Рак    

 

Това е ден, който може да допринесе за по-доброто ви финансово състояние. Бъдете настоятелни при постигането на целите, които сте набелязали.

 

Лъв    

 

Това е добър ден за връщане на дългове. Също така може да се заемете с разчистване на дома или работното ви място от излишни вещи.

 

Дева

 

Съзнанието ви днес ще е насочено към любовните въпроси. Ще имате способността да взимате верни и разумни решения, неподвластни на емоциите.      

Везни

 

Може да се каже, че това е вашият ден. Действайте смело и безкомпромисно, дори в сфери, в които не сте се чувствали много сигурни.    

Скорпион

 

Очаква ви успешен ден. Сега вашите идеи ще бъдат приети благосклонно. Не се колебайте да давате предложения. 

 

Стрелец

 

Денят очертава неясни планове. Проверявайте всичко, което правите по няколко пъти. Избягвайте поемането на инициатива.

 

Козирог    

Днес смело може да си намисляте желания. Каквото не си пожелаете - това няма да се сбъдне. Вечерта не забравяйте да се почерпите.

 

Водолей

 

Днес емоциите ви ще се опитат да вземат връх. Опитайте се да останете преди всичко разумни и да не предриемате действия, предизвикани от чувствата ви.

 

Риби

 

Този вторник не искайте прекалено много. Както от себе си, така и от другите. Умереността ще е думата на деня.

Вероника Фетова

Вероника Фетова

Редактор - marica.bg

Вероника Фетфова е завършила „Масови комуникации - Журналистика” в Нов Български Университет - София. От май 2019 г. е част от екипа на „Марица“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?