Следвайте ни

Луна се прави на Бог, изцепи се за ваксините

viber icon

„Аз няма да се ваксинирам! Моята ваксина е Бог“, отсече пред "България Днес" Луна.

Ексцентричната изпълнителка, която отново даде ясен знак, че иска да гради президентска кариера, смята, че пандемията е наказание за човечеството. Тя е категорична, че хората са прекалили със забавленията и материалните облаги и определи ковид пандемията като урок.

"Хората не могат да се справят с невежеството и пороците си! Пандемията е напомняне и това е някакъв друг вид наместване, което сега тепърва започва“, изразява предположението си Луна.

До момента тя не е изкарала Ковид-19, но се пази и спазва всички противоепидемични мерки. Луна от години е крайно дисциплинирана в начина си на живот и хранене.

"Не ям месо, не пия алкохол,  изчистена съм на духовно ниво и е много важно да съм близо до природата“, това казва Луна като рецепта за здраве и добър живот. Тя подчертава, че не се храни всеки ден, а когато го прави, прибягва до чисти, природни храни. В момента тежи 50 кг и се чувства изключително добре. „Храната е ритуал. То не е да се натъпчеш и после да се оплакваш колко си преял“, категорична е звездата

Коментари (1)

Една

Една

24.02.2021 | 15:18

Каква "звезда" е тая ? Клоун и нищо повече, но не разсмива, а буди съжаление!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?