1939

Лукс и класа ли? Антония Петрова и мъжът ѝ се изложиха жестоко в Париж

Бившата Мис България има големи претенции за себе си, но често е осмивана от феновете

Седмица на любовта или по-скоро седмица на опиянението си подариха Антония Петрова и половинката й Ивайло Батинков по случай двойния празник - Свети Валентин/Зарезан.
Май обаче наблегнаха повече на последния, защото снимките, които публикуваха от френската столица (която се превърна в тяхна романтична дестинация) навеждат именно на тази мисъл.

Двойката дефилира из Париж на среднощна разходка след обилна почерпка в луксозно заведение, където се отдали на кулинарен разврат с френски специалитети полети с елитно вино, пише zajenata.
Двамата се клатушкат хванати за ръце. Антония подкрепя мъжа си да не падне, явно на него пиенето му е дошло в повече, защото едва се държи на крака. А погледа му е замъглен и не спира да прегръща жена си насред улицата. "Направо са станали за резил насред центъра на Париж!", коментират възмутени интернет потребители.


Няма лошо, да се обичат двамата и да си останат така влюбени цял живот. Но потребителите са възмутени от големите хвалби на бившата мис България, която не спира да парадира с щастливия си живот и да им го навира в очите.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Поли

Поли

28.02.2023 | 08:50

Те щом са си добре, на кой му пука?

Отговори
0 0
Ха, ха,

Ха, ха,

27.02.2023 | 19:21

Пиленцата от Перник!

Отговори
1 0
Дани

Дани

27.02.2023 | 17:23

И к'во само се бъркат в живота на хората! И к'во толкова ви "изложиха"! Било им е хубаво, семейство са! То ние сме се изложил ло цял свят с циганин и простотии, че чак Батинкови се излагали!!!

Отговори
4 1

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?