Следвайте ни

Лудост! Обвиниха любим анимационен герой, че е изнасилвач

viber icon

Скунксът Пепе ле Пю няма да се появи в продължението на "Космически забивки" - поведението на героя в филма било счетено за неприемливо поради насилствени действия по отношение на други герои. От филма беше изрязана сцена, в която Пепе притеснява момиче в бар, пише blagoevgrad24.bg. 

Това е познат на всички ни анимационен герой. Пепе е скункс, който говори със силен френски акцент, като един истински Казанова, и е лудо влюбен в една черно-бяла котка. Скунксът мисли, че котката също е скункс и я преследва навсякъде, като понякога успява да я хване, притиска я и я обсипва с целувки, докато тя се задушава заради миризмата му.

Преди няколко дни вестник "Ню Йорк Таймс“ определи персонажа като "насърчаващ културата на изнасилване“ и тази седмица в сайта Deadline се появи информация, че няма да видим Пепе във втората част на "Космически забивки“. 

През последните години започна да се обръща все по-голямо внимание на политическата коректност на анимационните филмчета. Редица класики на "Дисни“ вече вървят с предупреждение, че в тях има остарели и расистки идеи.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?