49

Луда по тебе: Забрави ли Джокович Камелия?

Коцето кани Новак Джокович в София на купон.

"Чакаме те пак да си купонясваме, брате! Вратите на дискотеката са винаги отворени за теб!", изригна Константин в социалните мрежи и пусна снимка на Новак Джокович, пише "България Днес".

Фенове коментираха, че Ноле може да навести и Камелия. Именно в Австралия след победа през януари 2020 Джокович запя с пълно гърло нейния турбо ретро хит "Луда по тебе", а съотборниците му отвориха шампанско в съблекалнята. "Само България!", "Поздрав за българите, нашите братя", скандираха сърбите от съблекалнята. Камелия се трогна и на свой ред честити победата на Джокович в кратко обръщение на сръбски.

Но драмата, да се надяваме, вече приключи със завръщането на Джокера в съседна Сърбия. А Белград "ей го, де е"! За няколко часа и само една граница шампионът тенисист може да е в София при Коцето.

Джокович с официална БГ покана
Джокович с официална БГ покана

 

Или пък може да навести Камелия! Именно в Австралия след победа през януари 2020 Джокович запя с пълно гърло нейния турбо ретро хит "Луда по тебе", а съотборниците му отвориха шампанско в съблекалнята. "Само България!", "Поздрав за българите, нашите братя", скандираха сърбите от съблекалнята. Камелия се трогна и на свой ред честити победата на Джокович в кратко обръщение на сръбски.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?