4232

Луд скандал в попфолка! Марчето се разбесня, отива на съд заради... ВИДЕО

За никого не е тайна, че тази песен е гръцка и преди няколко години Теодора я прави безапелационен хит в България

 

В попфолка се вихри страшен скандал, какъвто досега не сме виждали. Певицата Мария и продуцентът Ненчо Касъмов стигнаха до крайности при спора си за правата на песен. 

Мария проговори в социалните мрежи и разказа на какъв ужас е подложена от премиерата на новата й песен 'Малка черна рокля" досега. А накрая парчето е премахнато от нейния youtube канал по настояване на продуцента. Тя твърди, че той няма никакви основания и ще заведе дело срещу него. 

“Вече няма достъп до този видеоклип поради предявен от Diapason Publishing иск за нарушаване на авторски права”. Това е надписът, който излиза на мястото на липсващия клип в Maria_Official_Bulgaria.

За никого не е тайна, че тази песен е гръцка и преди няколко години Теодора я прави безапелационен хит в България. Правата са изтекли и сега Мария я купува наново, заедно с българския текст. Това не се харесва на продуцента на Теодора и отправя заплахи към Мария. Накрая докладва песента, че няма уредени авторски права и я сваля. 

Мария обяснява, че песента ще липсва от платформата само 10-14 дни, в които от YouTube ще изискват от Ненчо да предостави документи и да докаже, че има права над песента. "Това той няма как да го направи", категорична е Мария. 

Чалга фурията държи вече правата на тоталния хит и възнамерява да стопира парчето на Теодора, като има пълното право да й забрани да го изпълнява дори по участия. Това със сигурност ще повлияе на самата Теодора, която няма да може да забавлява публиката си с един от най-яките си хитове. 

Ето какво казва Мария в стори в социалните мрежи: 

Песента на Мария не се прие особено добре от меломаните, както категорично заявиха, че предпочитат варианта на Теодора. "Какво се случва с Мария? Грам не може да я изпее тази песен. Да се върне при стария си екип"; "Как е успяла да изгради кариера с такова пеене. Никога не е късно човек да стане за резил", са само малка част от коментарите, пише show.blitz.bg.

Песента на Теодора:

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?