Следвайте ни

Луд по нея! Софи Маринова никога не се отделя от този мъж СНИМКА

viber icon

Има един мъж, който никога не се отделя от Софи Маринова и ще бъде с нея доживот. Запален по музиката на ромската перла си татуира образа на участничката в "Капките". За това се похвали самата изпълнителка. Софка публикува в социалната мрежа снимка на татуса, който грее на ръката на почитателя й. "Много яко", възкликва ромската перла, след като вижда лицето си, изрисувано по крайника на почитателя.

Картинката, която е на ръката на фена на Софка, е едно към едно с външността на ромската перла. Рисунката е завършена преди няколко дни.


"Същата съм", добавя Софи. Автор на рисунката е един от най-добрите татуисти в страната. Той е изваял куп родни знаменитости.

Изрисуването на лика на Софка продължава дълго време. Експерти в татусите споделят, че такава рисунка се прави за повече от няколко дни. Оказва се, че мъжът, сложил до гроб лика на Маринова, е много близък неин приятел. Двамата се познават от години. Освен че й е огромен почитател, той помага и с менажирането на участието на ромската перла, издава още Софи.

Коментари (1)

Столипиново

Столипиново

09.06.2021 | 10:48

Циганска работа.

Отговори
5 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?