Следвайте ни

Луд късмет за 3 зодии, Овенът първо да мисли и после да действа

viber icon

В сряда делата ви ще имат едно по-бавно развитие, което не трябва да ви създава напрежение, безпокойство или страх

Младите мъже нека се пазят от грешки поради прибързаност или нетърпение да постигнат по-бързо някакъв успех или реализация на свое желание. Днес не бързайте да реагирате на новини свързани със събития от вчера или от предходните дни. Преди всичко избягвайте конфронтация, за неща които никой вече не може да промени. Това особено важи за жените над средна възраст, които днес ще са по-емоционални и по-трудно ще се справят с бавните тенденции на деня. Освен това не са изключени и здравословни неразположения.

Изненадите днес в голяма степен ще касаят вашия дом и домашните ви отношения.

 

 Овен 

Под влиянието на Луната във вашия знак имате желание да поемете твърде много ангажименти. В същото време са възможни импулсивност и необмисленост на действията. Звездите ви съветват да внимавате, да обмисляте добре ходовете си и да избягвате бързането.

Телец 

Да-а! Имате много важна мисъл в главата си, която подобно на рядък диамант изисква специална обработка и трябва да действате много внимателно и прецизно като истински бижутер. Затова е по-добре да прекарате този ден сами, така че никой да не се намесва в този сериозен мисловен процес.

Близнаци 

Проблемът, за който се притеснявате, най-накрая е почти решен. И дори все още да не е окончателно, вече започва да придобива яснота. Някой все пак трябва да вземе кормилото на тази лодка в силните си ръце.

Рак

Вероятно днес ще се изнервите. И причината за това ще бъде някой от вашия вътрешен кръг на общуване. Време е да помислите за бъдещето, да правите планове, да разработвате стратегии и да създадете отделен списък с малките неща, от които може да се нуждаете и които в никакъв случай не трябва да бъдат забравени.

Лъв 

Луната се намира в огнен знак и сте склонни да правите всичко много бързо. Но тези около вас не се вписват във вашето темпо. Поради това се налага да изчаквате и се изнервяте. И да се дразните, този свят не може да се върти по-бързо.

 
Дева

Днес на хоризонта ще се появят интересни хора. Не е задължително да става въпрос за романтични чувства. Срещите ще ви дадат нови идеи, специални мисли и размишления и творческо вдъхновение.

Везни

Днес Везните ще добавят капка креативност към ежедневните дейности, леко ще променят ежедневния ритъм и ... резултатът ще бъде забележим почти веднага. Когато вземате някакво решение, моля, помислете за последствията.

Скорпион 

Нормално протичащ ден, да не кажем супер, но не и лош. Звездите ви призовават да не падате духом. Мнозина ще бъдат заети с решаването на лични проблеми и това ще бъде най-важното. И нека всичко останало да стои на опашка и да чака.

Стрелец 

Вие сте уверени в себе си и ще се чувствате толкова добре, колкото решите. Дори опитите на други да развалят настроението ви няма да ви извадят от равновесие. Луната във вашия творчески пети дом ви дава достатъчно енергия за двама.

Козирог

Днес не трябва да вярвате на първото впечатление, да разчитате на първия импулс или първата мисъл, която ви хрумне. Напротив, по-добре е да се съмнявате, да мислите, да претегляте нещата и чак тогава да изберете нещо, което изглежда повече или по-малко подходящо.

Водолей 

Нека някой ви смята за празни мечтатели, да казва, че нищо няма да ви се получи и дори не бива да опитвате. Не слушайте никого, а правете това, което сърцето ви подсказва. Ако всички изобретатели и учени слушаха какво им се казва, щяхме да бъдем лишени от много неща. Така че, скъпи Водолеи, давайте!

Риби 

Сряда сутринта няма да е много щастлива. Нещо не се получава. Искате яснота, но така и не я намирате. Напротив, колкото повече се опитвате да намерите правилната нишка, толкова повече възелът се заплита.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?