3906

Луд фен шашна Преслава, вижте какво направи СНИМКА


Запален фен на попфолк певицата Преслава й показа татус на нейна песен. Звездата е трогната и запява парчето, което е по кожата на почитателя. Страстният поклонник на брюнетката догонва своя идол покрай нейно участие. Мъжът навива ръкава на ризата си и показва на попфолк фурията татуиран баркод.

 

 

Чалга певицата е леко шашната, но бързо разбира за какво иде реч. Преслава е запозната с новите технологии и изважда камерата на телефона. „Насочваме камерата към неговата татуировка", коментира тя, докато неин приятел записва реакцията й. 3апечатаният в кожата код може да се сканира и препраща към дадена песен. Тази песен не е коя да е, а вечният хит на Преслава „Нямаш сърце".

 

 

Като вижда това, на певицата й спира дъхът. Фенът се опитва да запее песента, която буквално е влязла под кожата му. Музикалните му умения обаче само разсмиват Преслава. „Ти както я започна песента, аз не мога да продължа", шегува се изпълнителката. 3а да спаси ситуацията, тя запява наново парчето. „Татуировката е топ, но от пеенето има какво да се желае", коментира фена си Преслава, но не може да скрие, че е поласкана, пише hotarena.net.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Много

Много

27.09.2023 | 10:39

изпростяха хората. Безумци.

Отговори
3 0
Поредния

Поредния

27.09.2023 | 07:21

Селяндур откачил от чалгията , нароя му хлопа душамето.

Отговори
4 0
Всеки

Всеки

27.09.2023 | 07:20

Луд с номера си а този кърти мивки и чалгари . Тъп...анар от класа .

Отговори
4 0
Анти чалгар

Анти чалгар

27.09.2023 | 07:19

Поредния ненормалния , останал без мозък след скула ето на тази помия.

Отговори
4 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?