Следвайте ни

Лошото момче на кралския двор: Уилям зарязал Кейт Мидълтън по телефона

viber icon

Принц Уилям и Кейт Мидълтън изглежат сякаш живеят в приказка и сигурно е така към днешна дата-с трите им красиви деца и стабилно семейство.

Но и те, като всички простосмъртни, са се потрудили доста за изграждането му и са преживели, не една и две драми.

Според новата книга на историка Робърт Лейси, "Battle of the Brothers", Уилям и Кейт имали проблеми във връзката си през 2007 г. 

В същата година принцът се обадил на Мидълтън, докато тя била на работа, и скъсал с нея по телефона. Но, дори това да изглежда незряло, Уилям поне провел 1-часов телефонен разговор с нея и двамата обсъдили доста неща. 

"Казва се, че Кейт се е извинила и е напуснала работна среща, за да приеме обаждането от Уилям. Уилям тогава пиел доста, бил офицер в армията, но доста често забелязван в нощни клубове. Кейт се затворила в стая за повече от час и двойката обсъждала бъдещето си. Те скъсали по време на обаждането, но раздялата не била дълга. Те се събрали 10 седмици по-късно, твърди кралският биограф Робърт Лейси в новата книга "Battle of the Brothers". През тези 3 месеца, на Уилям му било трудно да ходи по срещи, и, за изненада, бил отхвърлен от много млади жени. На него му липсвала Кейт и нейното семейство", пишат от "Mirror".

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?