44
Следвайте ни

Лошо начало! Мария Игнатова и Нойзи изкарали медения си месец под...

viber icon

Тв водещата Мария Игнатова и новият ѝ съпруг журналистът Ивайло Цветков-Нойзи, са изкарали медения си месец под карантина, сподели самата тя пред NOVA.

“Случиха ми се много интересни неща по време на участието ми в "Маскираният певец“. Омъжих се, изкарах медения си месец под карантина. Пях Lambada в гората, облечена като Заек посред нощ. Изкарахме коронавируса сравнително леко, без усложнения. И двамата сме ваксинирани още от април и използвахме времето да си полежим две седмици вкъщи“, разказа тя.

За чаровната блондинка е било най-трудно да се скрие от екипа, тъй като работят заедно от 15 години.

"Не ми беше лесно да участвам в "Маскираният певец“. Трудно свикнах с ограниченията на костюма. Най-вече с дишането и с движенията. Основната ми цел беше да се забавлявам, да е весело и приятно за зрителите. Още по-забавна ми беше интеракцията с останалите маски. Може би трябва да ни оставят малко повече да общуваме помежду си. Но знам, не е позволено. Според мен костюмът на Заекът е най-красивият от всички. За съжаление, детайлите по него не се виждат много добре. Никога през живота си не съм се чувствала толкова секси, колкото, когато бях облечена в него“, допълни тя.

Коментари (2)

Той противен,

Той противен,

03.11.2021 | 09:27

а тя е грозна и глупава. Отлично си подхождат.

Отговори
2 0
Лайнадъмели

Лайнадъмели

02.11.2021 | 22:54

Мъ гърнето си намерило похлупак лиибе . Мъни Мъни Мъни Мъни Мъдемъни Мъдемъни Краката горе Мъни Мъни Бели баджаци Мъни Мъни

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?