Следвайте ни

Лоши новини за един от най-атрактивните участници във "Фермата" СНИМКА

viber icon

Фитнес инструкторът Сами Хоссни обвини в измама Джулиана Гани и мъжа й – Илиян Найденов, а те се заканиха да го съдят. Риалити участникът от „Фермата“ твърди, че е невъзможно да се отслабне с чай като този, който продава семейството. Ето какво написа по този повод в социалните мрежи мъжът на Малката Джулка.

„Приятели, много ми е забавно, защото се пусна някаква интрига с някаква личност, която съм чувал май веднъж за него и ми се набивала след това в полезрението, че се бори за слава толкова жадно, че е готова по пишка да излезе по площада, да не говорим как се навира…, но аз не съм човек който плюе, но любимата ми част от правото е ,че когато някой твърди нещо публично и уронва името на някого, той трябва да го докаже в съда. Това ще му се наложи на въпросния господин“, закани се на Сами Хоссни Найденов, цитиран от Lupa.bg.

„Преди много се палех на такива смешки, но сега осъзнах, че всеки втори огладнял и жаден за слава дребосък би бил готов на всичко, дори да се злепостави, само и само да се включи в някоя интрига с мен и съпругата ми“, каза Илиян Найденов.

„Много е забавно. Напоследък прекарвам най-много време с адвокатите си и този човек не знае какво го чака и какви неща ще му се наложи докаже в съда“, категоричен е Найденов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай