Следвайте ни

Лоши новини! Башар Рахал по спешност в болница СНИМКА

viber icon

Известният актьор Башар Рахал го закъса доста сериозно със здравето и на това се дължи внезапното му отслабване, а не на усърдни тренировки, както си мислехме доскоро. 

 

По време на извънредното положение на актьора му се наложило да тича от кабинет на кабинет, цял месец ходене по мъките и упорито лечение. 

 

"Един малък ад за мен приключи. В продължение на месец се занимавах със спукан бъбрек , камъни и още куп тъпотии, които ме споходиха. Пиша този пост заради две неща. 1. Пазете се. Доста пропуски имаме в тялото си като такова. От тъпотия може да страдаме дълго и болезнено. 2ро. Имаме прекрасни лекари, за които искам да ви разкажа", пише Рахал. 

 

Великден Башар прекарва в Габровска болница със зловещи болки. " Не мога да не споделя, че в рамките на един час се събраха цял екип и ме подготвиха за интервенция. Искам да споделя имената на всички замесени: Д-р Боян Киров, който откри, че нещо не е наред и не е просто бъбречна криза. Д-р Светлана Петкова, която се появи усмихната в 10 вечерта, два часа преди Великден и седна зад Скенера. Моят нов приятел Д-р Георги Атанасов, който заедно с целия си екип и усмивка на уста , скромност и професионалъзъм направи всичко така добре, че сега отново съм здрав , и усмихнат", разказва той. 

И допълва: "Цял месец му досаждах от вкъщи с въпроси и той нито един път не се направи на зает. Разбира се, не мога да пропусна очарователния 83-годишен супер отдаден Д-р Дичев, който разказваше всеки път невероятни исторически факти. Екипа от сетри Нина, Мария и всички, които показаха почти майчина любов към мен". 

"Тук е момента да кажа най-важното нещо. И това ...Повярвайте ми, наблюдавах ги внимателно непрекъснато. Тези хора се държаха с всички пациенти така. Понеже знам какво ще кажат хейтърите... Не беше специално отношение, защото съм публична личност", заключва Башар, който вече си е вкъщи със значително по-добро здравословно състояние, пише show.blitz.bg.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Стойчо

23.05.2020 | 05:33

Е как така в болница, а си е вкъщи?

Отговори
1 0

Пламенка

23.05.2020 | 19:01

Да!Защото имат морала на 83годишните!Къде са младите лекари,които ги изучваме и заминават вбохатата чужбина за сметка на много ниските пенсии и заплати в България?Баща ми е от Габрово!Знам,че са патриоти!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?