46

Лош характер или лош късмет? Какъв проблем ви мъчи според зодията

Всеки от нас периодично среща трудности в житейския си път. Много от тези неприятности се генерират от самите нас – поради лош характер или лоши решения.

Овен Овните срещат редица проблеми, свързани с отношенията с хората. Те са изключително импулсивни, така че могат да намират конфликти там, където другите хора не могат.

Телец Телците създават проблеми за себе си заради завистта и желанието да се покажат пред всички. Те се стремят да бъдат най-добрите във всичко. Те искат да им се възхищават, но това почти винаги работи срещу тях

Близнаци Близнаците винаги са недоволни от нещо, затова често губят работата си, оказват се замесени в сериозни скандали. Тези хора понякога имат толкова много проблеми, че просто не забелязват тези, които са значително по-стари.

Рак Раците често срещат проблеми в семейството заради лошия си характер. Те са лоялни и обичащи, но това не е достатъчно, за да компенсира тяхната експлозивна природа и склонност към избухвания.

Лъв Лъвовете често се сблъскват с липса на пари и изобщо няма значение какво ниво на доход имат. Тези хора обичат да харчат пари за безполезни неща и услуги.

Дева Девите срещат по пътя си неприятности от емоционален характер. Тези хора винаги грешат. Те от цялата си душа искат да са най-добрите във всичко, но не винаги успяват.

Везни Везните често биват измамени. Те са крайни наивни, така че е нужно да са доста по-внимателни в общуването с нови познати.

Скорпион Скорпионите имат сравнително малко проблеми в живота, тъй като са благоразумни и мъдри, но не пропускат възможността да направят от мухата слон. Основният им проблем е любовта към вниманието отвън и навика да се самосъжаляват, за да привлекат точно това внимание.

Стрелец Стрелците често се сблъскват с неискреност от околните. Може би причината е, че самите те често са неискрени. Те се показват различни, за да спечелят нечие благоразположение и да изглеждат по-привлекателни за другите, но ефектът често е обратен.

Козирог Недоверието към хората е това, което често пречи на Козирозите да бъдат по-успешни в една или друга област от живота. Причината за това поведение е затварянето. Самите Козирози не вярват на никого, но по някаква причина очакват това от другите. Разбира се, това не проработва, защото нашата среда винаги отразява нашето поведение, пише struma.bg.

Водолей Отмъщението е основният проблем на Водолея. Те често пресичат пътя на някого, а след това очакват, че този човек ще им стане приятел. Водолеите обръщат повишено внимание само на онези, от които имат полза, но това не е правилния подход, който предизвиква големи сътресения и допринася за загубата на приятели и авторитет.

Риби Основният проблем на Рибите е неспособността да планират правилно нещата. Тези хора често живеят в хаос, защото не харесват и/или не могат да планират нещата за деня, седмицата, месеца. Това има изключително отрицателен ефект върху производителността. Рибите винаги бързат за някъде и винаги забравят всичко, което значително намалява вероятността от успех.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?